Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Haritaya Yol Ve Noktalar Ekleme
Birisinin mesaja cevap yazması için 10bin okumaya ulaşması falan mı gerekiyor? ya da çok zor bir soru mu sordum cemiyette bilen çıkmadı. :)
Arkadaşlar merhaba..
Geçtiğimiz günlerde Garmin Etrex 20 GPS ile doğa yürüyüşlerine başladım. Gidip birebir keşfettiğim patikaları cihazın hafızasına iz ya da rota olarak değil de birebir harita üzerinde yol olarak kaydedebileceğim bir yöntem var mı? Hatta biraz daha geliştirirsek yolun patika...
Arkadaşlar konu olarak trekking e uygun olmasa da kardeş sporlar olduğunu düşündüğüm bir konuyu takipçisinin daha fazla olacağını düşündüğümden konuyu bu başlık altına açma gereği hissettim.
Birkaç gün önce change.org da başlattığımız bir imza kampanyası ile ilgili destek toplamak amacıyla...
Ynt: İspanya Hac Yolu Hakkında Yardım
Paulo Coelho' nun Hac isimli bir romanı var. geçen ay okumuştum.. sıkıcı bir kitaptı şahsen. ama eminim yürüyüş öyle değildir.
ayrıca the way isimli birde film var o yolda geçen..
umarım istediğini yapabilirsin.
Güneşli bir cumartesi sabahıydı. Kahvaltıyı aceleye getirmiştim. Dün okul çıkışı evlere dağılırken sözleşmiştik Ferit’le. Sabah saat sekiz de büyük top sahasında buluşacaktık. Ferit’ten önce oradaydım. İki gün önce yaptığımız maçtan sonra ezilen karların kale önünde oluşturduğu...
HEY SEYAHAT
Yıl 1986
Yol 1525 km
Yaş 1
Hatırlayamıyorum. Çok uzun zaman geçti. Daha yeni gelmiştim dünyaya ve ilk kez yaşıyordum “gitmeyi”. Bir yerden başka bir yere.
Bir apartman dairesinde evdeki onca gürültü patırtıya rağmen sessiz sedasız yatıyorumdur yatağımda. Muhtemelen evde büyük...
ISLAK PAZARTESİ
Günlerden pazartesi. Sisteme yenik bir şekilde çıkıyorum yataktan. Doğruluyorum. dışarda bir sağanaktır kopuyor. Hazırlanmam beş dakikamı almıyor. Boş sokakta servisin beni alacağı kaldırıma kadar yürüyorum. Birkaç dakika sonra servis dönüyor köşeyi. Cam kenarında bir...