MBG kullanıcısının son içeriği

1. MBG

Doğa daha doğal kalabilsin diye

Merhaba, Kusuruma bakmayınız biraz açık yüreklilikle,kısa ve öz konuşmayı sevdiğimden ötürü buraya pek güzel edebi yazılar yazamayacağım ama dikkat etmenizi istediğim ve destek beklediğim birkaç mühim mesele var ve duyarlılığınıza inandığım için buraya yazmakta bir kusur görmüyorum.Korkmayın...
  2. MBG

Asya Motorları Nasıl ve Hangi Motoru Tavsiye Edersiniz?

Ynt: Asya Motorları Nasıl ve Hangi Motoru Tavsiye Edersiniz? bu doğru bilgi konusunda haklısınız sanırım k.bakmamanızı rica ediyorum :)
  3. MBG

Asya Motorları Nasıl ve Hangi Motoru Tavsiye Edersiniz?

Ynt: Asya Motorları Nasıl ve Hangi Motoru Tavsiye Edersiniz? bu kadarı biraz abartı gibi geldi sonuçta hepimizin burada bulunmasının nedeni doğru bilgiler almak değilmi ? 3-4 yıldır sorunsuz mondial vs. motor kullanan arkadaşlara sahibim :)
  4. MBG

Kampta Yemek

Ynt: Kampta Yemek rüzgar,yağmur vs. birçok doğa olayını göz önüne alırsak en güzeli konserve yiyecekler oluyor.birçok alternatifi olmakla beraber taşıyacağınız tüp yemek malzemesi düşününce ağırlık olarakda denk geliyorlar ve fiyat olarakda gayet makul.makarna yapmak için tüple bir saat suyun...
  5. MBG

Bursa'da Kamp Alanı Önerileriniz?

Ynt: bursada kamp uludağ sanırım hayvan tehlikesi fazlaca olan bir yer.bende bursada yaşıyorum ve gezilerimi genelde(ki öyle çok bi gezmişliğim yoktur hayat daha yeni başlıyor ;) ) farklı yerlere yapıyorum uludağı düşünmedim bile.belki altında yatan tek sebep bu değil tabiki benim seçimimin ama...
  6. MBG

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba berk ben.yeni katıldım foruma ki sanırım bunu yazmama gerek yoktu çünkü burası yenilerin tanışma platformu ve hatta ilk noktadan sonraki hiçbirini yazmasamda olurdu. :) paradoks :P bursada yaşıyorum marmara bölgesindeki etkinliklere katılmak...
  7. MBG

Gezi Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Gezi Arkadaşı Arıyorum aynı sorun benim içinde var ne yazık ki.site yöneticilerine bildrdim ama sanrm mesajım gitmedi bilmiyorum.yasak olablr tam bilgm yok ama ekledikten sora bu mesajı silmeküzere mail adresimi burdan vermek zorndaym berk_guness@hot....
  8. MBG

Çadır almak için uygun yerler ve internet siteleri

Ynt: Çadır almak için uygun yerler ve internet siteleri şu sıralar carrefourda satılan super easy II adında bi çadır var 49küsürü satıyorlar yani dediğiniz gibi 50 lira.çift katlı.ve otomatik çadır olduğundan kurulumu 10 saniyeden fazla sürmüyor yaz için uygun biçadır olarak tavsiye edebilirim...
  9. MBG

Gezi Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Gezi Arkadaşı Arıyorum bursada yaşıyorum ve bende ilk defa böyle bi gezi yapmayı düşünüyorum çadır uyku tulum ocak vs.bikaç acemi ekipmanına sahibim istersen iletişime geçebilriz ;) ben ilk seferi tek düşünüyordum ama böyle bi yazı görünce düşünmek istedim tabii biraz.istersen iletişime...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri