Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: DUSTER'DA ÇUKURLARDAKİ FREN PROBLEMİ !!
Sağolun arkadaşlar..
Daha önce ABS li araç kullanmıştım ama 2000 modeldi böyle bir şeyle karşılaşmamıştım.. İşyerindeki arkadaşlara sorunca onlarda ABS den dediler ve servise sormaktan vazgeçtim..
Forum işlevini yerine getiriyor ve ufak sorunları...
Ynt: RADYOLARI İYİ DİNLEYEMİYORUM..
Evet orjinal anten başlığını kastettim.. Kısa olanlar 15 cm civarı.. Orjinal olan çevirince çıkıyor zaten, sadece başlık kısmını değiştirmek yeterli..
HERKESE MERHABA..
BU FORUM SAYESİNDE 3 AY ÖNCE DUSTER ALDIM VE DEBRİYAJ KAVRAMASININ YÜKSEK OLMASI DIŞINDA DA ARACIMDAN GAYET MEMNUNUM.. BİR SÜREDİR FREN PEDALINDA ZAMAN ZAMAN AYAĞIMI TEPME ŞEKLİNDE SANİYELİK OLAYLAR OLUYORDU VE BEN BUNA ANLAM VEREMİYORDUM..
BUGÜN FARKETTİM Kİ OLAY TEKERLEKLER...
Ynt: RADYOLARI İYİ DİNLEYEMİYORUM..
Anten başlığını değiştirince sorun kalmadı.. Uzun anten başlığı olan araçlarda ses kalitesinde sorun olabiliyormuş..
Ynt: Duster Debriyaj ayarı
Debriyaj kavraması beni de rahatsız etti.. Servise gittiğimde ayarının yapılamayacağını söylediler. Bu sorunu ben de merak ediyordum, konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim..
İSTANBULDA NEREYE GİDERSEM GİDEYİM RADYO KANALLARI NET ÇEKMİYOR.. EN NET ÇEKENLER BİLE ARADA HIŞILTILI SES VERİYOR. ACABA ANTENLERDE Mİ SORUN VAR. BU SORUNU YAŞAYAN YA DA ÇÖZEN VAR MI?
Ynt: Dacia Duster - 1500 Devirde Titreme Sorunu
Forumdaki herkese Merhabalar.. Bu forumdan çok güzel bilgiler edindim ve 5 ocakta Duster'a kavuştum.. Ambiance dci 4x2
Aracımda 1. ve 2. viteste düşük devirde bahsedilen titreme sorunuyla 10 gün içinde artarak karşılaştım, ön konsolda özellikle...