mdc kullanıcısının son içeriği

1. mdc

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) işte bizde 1000 km yaptık, kullanan kişinin kullanım alışkanlığı vs vs bir sürü sebep var bunlarla beraber yapılıyor dedik, adımız mübalağacı, duygusal oldu bi yalancı olmadığımız kaldı :P Ki en detaylı ve en kral biçimde kullanım...
  2. mdc

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Valla bilmiyorum artık o zaman duster'ın bana torpili ne diyeyim :P İşte tek fark eski ve yeni oluşu, bide benimki 2 çeker. Bide dediğim gibi ben rodajdan dolayı dikkatli kullanmaya çalışmıştım ;) Yeni duster kullanan 90 bg lik ama 4*2...
  3. mdc

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) 4 depo bitirmişim 1150 tl yakıt almışım , bu 5.depoyu doldururken aracım 4150 km'deydi, 4 deponunda ortalaması 27,5 kuruş, 5.3 değil yani hehe :) ilk başta araç çok yakıyordu , bir anlamda demek istediğim oydu, sıfır alınan araçlarda araca...
  4. mdc

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Yani bende direkt 5.3 le oturmadım duster koltuğuna :) zamanla ve dikkatli titiz kullanarak buna ulaştım, şu an artık rodaj muhabbetini bıraktığım için artık motoru açmak adına daha spor kullanıyorum ve en sonki şu an kullandığım ortalama...
  5. mdc

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Öncelikle kimseyi kandırma ve yanıltma gibi bir amacım yok burada, çünkü bana bir faydası olmayacağı kesin :) Hiç yazmayacağım tek tek daha önce başka bir forumda zaman zaman deneyimlerimi paylaşmıştım, aynen buraya kopyalacağım. Ha...
  6. mdc

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) yeni duster 4x2 110 luk, istanbul şehiriçi 25-26 kuruş yakıyorum, ve an itibariyle 1000 km yapıyorum şehiriçinde. Verilen fabrika verisi 5.5 , 5.3 le altına iniyorum..
  7. mdc

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? beyaz gündüz farları ve beyaz kısa farları ( zenon değildir sök çıkar tak beyaz ampüldür )
  8. mdc

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? devam :P krom kapı kolu, cam çıtası, ayna kapağı, bagaj altı krom koruma, cam rüzgarlık, spoiler.
  9. mdc

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Teşekkürler, yok pilli değil, tavan lambası mantığı evet, tavan lambalarıyla beraber tepki veriyor :P Gruba dahilim zaten evet bilgim var bakalım kısmet saolasın :) valla hiç dikkat etmedim desem, evet şimdi farkettim ;D
  10. mdc

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Bende bakıyorum bir süredir aksesuar vs öyle. Kafama yatanları alıyorum ama sis farı çerçevesini büyük bir ihtimal yurtdışından sipariş vereceğim gibi gözüküyor anlaşılan. Bende bikaç bişey daha eklersem siparişime irtibat kurarız belki...
  11. mdc

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Bu ürünü Türkiye'de bulan veya bilen var mıdır :) http://www.vmaxx.de/en/index.php?fz=255&cat=2&prod=2251&selected_site=3&img=vm02345.jpg&pos_imgreihe=3 veya bu siteden sipariş versek bir sıkıntı çıkar mı tedarik edilmesinde siteyi daha...
  12. mdc

Duster Off Road Türkiye Facbook Gurup Sayfası

Ynt: Duster Off Road Türkiye Facbook Gurup Sayfası Katılım daveti gönderdik bakalım :) Galiba araya başka davet girmediyse 200. üye olacağım varmı sürpriz :P :P
  13. mdc

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster Vermeleri gerekiyor evet, ben aracı teslim alırken yapılmıştı öyle teslim aldım, açılan sipariş formunda görmüştüm zaten ekstradan yapıyorlar ama bir fiyat talep etmiyorlar orjinalinde olması gerektiği için.
  14. mdc

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları Bildiğim kadarıyla şubatta girecek galiba devreye o, 11 taksitte sitenin adı gibi işte n 11 , 11 taksit :)
  15. mdc

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster Teşekkürler hocam içim rahat etti :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri