Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar öncelikle kocaman bir merhaba 2012 yılında üye olup çok yoğun olarak kullandığım gezenbilir sitesine uzuuuun bir aradan sonra tekrar yeni konu açıyorum :) Bu bahane ile 10.yılımız kutlu olsun :)
Çokça zamandır karavancılık,çekme karavan motokaravan konusunda yoğun araştırmalar...
Ynt: Tokat-niksar Çamiçi Yaylası Kamp-karavan Rallisine Hazırlanıyor
Tokat'ın Niksar ilçesinde düzenlenen "1.Anadolu Kamp Karavan Rallisi" kapsamında oluşturulan kamp-karavan alanı törenle açıldı.
Niksar ilçesinde düzenlenen "1. Anadolu Kamp Karavan Rallisi" kapsamında oluşturulan kamp-karavan...
Tokat-Niksar ilçesinde çam ormanlarıyla kaplı Çamiçi Yaylası, 1. Anadolu Kamp Karavan Rallisi'ne hazırlanıyor.
Oryantiring ve yamaç paraşütü gibi doğa sporlarının yapıldığı Çamiçi Yaylası'nda, Niksar Belediyesi ile Türkiye Kamp ve Karavan Derneği iş birliğinde
"Niksar Kamping" adıyla...
Ynt: Teardrop trailer (YUMU)
Böyle bir beceri,böyle bir yetenek,böyle bir zevk olamaz yaa :) ben bile fotolara bakarken çok zevk aldım umarım en güzel günler sizinle ve karavanınızla olur :) elinize emeğinize sağlık hocam...
Ynt: YARDIM! kamp odunu bulmak hakkında!
Kampa çıkmadan alabilme ihtimalini yazdığınız ve yürüyerek yakacak malzemenizi taşımanız imkansız olacağı için sanırım ulaşımınız arabayla olucak. Yazdığınız gibi hava koşullarıda yağmurlu olduğu için kamp etrafından temin etme imkanınız azalıyor fakat...
Ynt: Malzeme İncelemelerim
@hasan110
Evet hocam kesinlikle haklısınız denemeden inceleme yapmak benide düşündürdü fakat ben özellikle belirttim hiçbirini daha kullanmadım diye. Ben sadece yeterli görsel ve fikirlere sahip olmayan ürünler olduğu için almak isteyen arkadaşlara çok ufak bir fikir...
Ynt: Sırt Çantası Tavsiye...
@Taurus
Cevabınız için çok teşşekkürler fakat 1 hafta önce linkteki seti aldım bile :)
http://www.adrenalinoutdoor.com/Kamp-Seti-1_15150.html#0http://www.adrenalinoutdoor.com/Kamp-Seti-1_15150.html#0
Ynt: Araç Üstü Çadır Isıtma Sistemi
Hocam tebrikler valla okumaya başlarken yurtdışı sanıp vay be adamlara bak neler yapıyolar dedim içimden 06 plakayı görünce çok şaşırdım elinize emeğinize sağlık :) projelerinizin devamını dilerim :)