mecelik kullanıcısının son içeriği

1. mecelik

Ford Transit Açık Kasa Kamyonet Üzerine Demonte Yaşam Kabini ???

Arkadaşlar öncelikle kocaman bir merhaba 2012 yılında üye olup çok yoğun olarak kullandığım gezenbilir sitesine uzuuuun bir aradan sonra tekrar yeni konu açıyorum :) Bu bahane ile 10.yılımız kutlu olsun :) Çokça zamandır karavancılık,çekme karavan motokaravan konusunda yoğun araştırmalar...
  2. mecelik

Tokat-niksar Çamiçi Yaylası Kamp-karavan Rallisine Hazırlanıyor

Ynt: Tokat-niksar Çamiçi Yaylası Kamp-karavan Rallisine Hazırlanıyor Resim1 Resim2
  3. mecelik

Ynt: Tokat-niksar Çamiçi Yaylası Kamp-karavan Rallisine Hazırlanıyor Tokat'ın Niksar ilçesinde düzenlenen "1.Anadolu Kamp Karavan Rallisi" kapsamında oluşturulan kamp-karavan alanı törenle açıldı. Niksar ilçesinde düzenlenen "1. Anadolu Kamp Karavan Rallisi" kapsamında oluşturulan kamp-karavan...
  4. mecelik

Tokat-Niksar ilçesinde çam ormanlarıyla kaplı Çamiçi Yaylası, 1. Anadolu Kamp Karavan Rallisi'ne hazırlanıyor. Oryantiring ve yamaç paraşütü gibi doğa sporlarının yapıldığı Çamiçi Yaylası'nda, Niksar Belediyesi ile Türkiye Kamp ve Karavan Derneği iş birliğinde "Niksar Kamping" adıyla...
  5. mecelik

Almaya karar verdiğim ilk ekipmanlarım ?

Ynt: Almaya karar verdiğim ilk ekipmanlarım ? teşekkürler kardeşim http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=91479.0 linkteki malzemeleri aldım...
  6. mecelik

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) +takip
  7. mecelik

Yapmayı Düşündüğümüz Römork Planı.

Ynt: Yapmayı Düşündüğümüz Römork Planı. +takip
  8. mecelik

Çadır Römork

Ynt: Çadır Römork +takip
  9. mecelik

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Böyle bir beceri,böyle bir yetenek,böyle bir zevk olamaz yaa :) ben bile fotolara bakarken çok zevk aldım umarım en güzel günler sizinle ve karavanınızla olur :) elinize emeğinize sağlık hocam...
  10. mecelik

YARDIM! kamp odunu bulmak hakkında!

Ynt: YARDIM! kamp odunu bulmak hakkında! Kampa çıkmadan alabilme ihtimalini yazdığınız ve yürüyerek yakacak malzemenizi taşımanız imkansız olacağı için sanırım ulaşımınız arabayla olucak. Yazdığınız gibi hava koşullarıda yağmurlu olduğu için kamp etrafından temin etme imkanınız azalıyor fakat...
  11. mecelik

Temel Hayatta Kalma Kiti

Ynt: Temel Hayatta Kalma Kiti Ben ilgilenirimmm :)
  12. mecelik

Kırklareli-Dubnisa kampı.

Ynt: Kırklareli-Dubnisa kampı. Çok güzel günler geçirmişsiniz anlaşılan. Tabiatta çok güzel duruyor. Fazlasıyla sizlerle olsun daha güzel kamplar :)
  13. mecelik

Malzeme İncelemelerim

Ynt: Malzeme İncelemelerim @hasan110 Evet hocam kesinlikle haklısınız denemeden inceleme yapmak benide düşündürdü fakat ben özellikle belirttim hiçbirini daha kullanmadım diye. Ben sadece yeterli görsel ve fikirlere sahip olmayan ürünler olduğu için almak isteyen arkadaşlara çok ufak bir fikir...
  14. mecelik

Sırt Çantası Tavsiye...

Ynt: Sırt Çantası Tavsiye... @Taurus Cevabınız için çok teşşekkürler fakat 1 hafta önce linkteki seti aldım bile :) http://www.adrenalinoutdoor.com/Kamp-Seti-1_15150.html#0http://www.adrenalinoutdoor.com/Kamp-Seti-1_15150.html#0
  15. mecelik

Araç Üstü Çadır Isıtma Sistemi

Ynt: Araç Üstü Çadır Isıtma Sistemi Hocam tebrikler valla okumaya başlarken yurtdışı sanıp vay be adamlara bak neler yapıyolar dedim içimden 06 plakayı görünce çok şaşırdım elinize emeğinize sağlık :) projelerinizin devamını dilerim :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri