Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Geece-Turko; Türk - Yunan Syncro Buluşması
Sn. Zentoz isminizi bilmiyorum ama yurt dışından araç ( legal yollardan ) maalesef getirilemiyor bilginize o yüzden yabancı araç satış siteleri sizin sadece moralinizi bozmaya yarar .
Sevgiler
Mecit
Ynt: Greeco-Turco; Türk - Yunan Syncro Buluşması
Tüm arkadaşların beğeni , dilek ve yorumlarına teşekkür ederim. Bu arada Yunan dostlarımızın Haziran ayında Selanik'e yakın deniz kenarında bir campingte yapacakları VW Bus Buluşmasına davetliyiz içimizden de gelmek isteyen olur ise bir...
Herkese merhaba ,
2010 yılın da VW syncro 25.yıl kutlamasına giderken tanışıp dost olduğumuz Yunan komşularımız bu hafta sonu bizi ziyarete geldiler , ortak nokta olarak Keşan da buluşup çevrede bulunan Mecidiye köyü oradan İbrice Limanı daha sonra dağlar ve Mercan göleti ardından Kadıköy göleti...
Ynt: Beklenen An Geldi... Kartepe'ye Kar Kampına Gidiyoruz... (22-23 Ocak 2011)
Merhaba arkadaşlar bende oğlum Mehmet ile bu kar kampına katılırım
Mecit ve Mehmet Gülaydın VW T3 SYNCROTURK
Ynt: Syncro Türk Sitesi
gittik,gördük,döndük tam 5100 km yapıp 25.yıl pastasını yiyip geldik , bunlar da bizden kareler
http://picasaweb.google.com/mecitgulaydin/SYNCRO25YEARS?feat=directlink
Ynt: VW T3 Sevenler Buraya
Arkadaşlar merhaba ,
İsmim Mecit Gülaydın
VW T3 syncro sever olarak ben de aranızdayım benim delikanlıda kaporta ve boya işlerinden henüz çıktı size onu tanıtmak isterim. 1987 T3 Syncro Westfalia 1.9 tdi
1998 den beri elimden 4 adet t3 geçti
1- 1988 t3...
Ynt: Sapanca Gölü'nde Kamping Kuruluşu - Sucuk Partisi
sevgili Özdal ve tüm dostlara merhaba
tüm fotografları çeken ve gönderenlere teşekkürler
olası yapılması düşünülen kamp alanının özellikle yabancı karavancılara ve oralardan geçerken bizlere çok güzel ve faydalı olacağı görünüyor umarım...
Ynt: ANAKAMP Off-Road'da
sevgili özdal ve tüm arkadaşlara merhaba
öncelikle şile gece eğlencemizi o güzel fotograflarınla dahada güzelleştirdiğin için teşekkürler ve bu kaçamakların devamı dileğiyle
mecit