Medduse kullanıcısının son içeriği

1. Medduse

Cj-5 için üstadlardan fikir almak istiyorum

Ynt: Cj-5 için üstadlardan fikir almak istiyorum Teşekkür ederim
  2. Medduse

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Şaban ustam ellerine sağlık makina harika görünüyo
  3. Medduse

Cj8 4 Kapı Yapılabilir mi?

Ynt: Cj8 4 Kapı Yapılabilir mi? Arkadaşlar, abiler, Sayın Saygın bey , Tekrar okuduğumda verdiğim yanıtta uslub olarak biraz agresif olduğunu farkettim.Evet ama verilen cevapların hiç biri teknik değil sizde görüyorsunuz. Ben teknik açıdan böyle bir şeyin mümkün olup olamayacağını merak...
  4. Medduse

Ynt: Cj-5 için üstadlardan fikir almak istiyorum teşekkürler
  5. Medduse

Ynt: Cj8 4 Kapı Yapılabilir mi? Herkez akıl veriyor.Oysa ki soruyla verilen yanıtlar cok alakasız ! Ben yapılabilir mi ? Yapılamaz mı diye sordum ! ? Bilmem ne kadar bütçelerle bilmem nasıl araçların alınabilinecegini bende biliyorum ! O bahsettiginiz bütçelerle bahsettiginiz arabaları almayı...
  6. Medduse

Ynt: Cj-5 için üstadlardan fikir almak istiyorum sözü geçen aynı araç için bende forumdaki üstadların fikrini alma amacıyla konu açmadan hemen önce şöyle bir göz atarken bu konuya rast geldim. Evet bende bu araca talip oldum, sahibiyle telefonda görüştüm. Araç 1946 model. 4 çeker sağlam. Motor...
  7. Medduse

Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Her zaman beklerim Kenan bey, Erman Köse
  8. Medduse

Antalya Kaş Dalışımız

Merhabalar. Uzun zamandır dalış merakım vardı, kurs alarak sertifika sahibi olmadım ama en yakın zamanda mutlaka kurs almak istiyorum.ilk dalışımızı 2011 Yılında Kaş'ta yaptık. Hep ilgim vardı ama ilk dalıştan sonra tamamen dalış tutkunu oldum. Denemeyen arkadaşlara önerim şudur ki asla...
  9. Medduse

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Aynen tam olarak orası ;) Keşke daha evvel tanışmış olsaydık
  10. Medduse

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Bu otoparkın yanındaki büyük bahçeli bina bizim mekan işte ;)
  11. Medduse

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan ah be hocam sen yanı başımıza gelmişsin, hatta konuştuk bile biz seninle, Benim köpek senin tavşana havladı :) hatırladın mı Gönen'de konakladığın otoparkın yanındaki bina benimdi.
  12. Medduse

Ynt: Cj8 4 Kapı Yapılabilir mi? tamam adamlar yapmış ama bizde yapabilen var mı ? Bende CJ meraklısı biriyim, halen araştırıyorum, alıp zevkime göre modifiye edebileceğim uygun fiyatta bir CJ arıyorum. Bu 5 kapı olayını uzun zamandır düşünüyorum ve araştırıyorum ama malesef pek yok katedemedim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri