mehmeteal kullanıcısının son içeriği

1. mehmeteal

Güç Kaynağı

bunun panel ile kendini de şarj edeni yukarda saydığım malzemeler ile dörtte bir fiyatına yapılabilir. bir tık daha büyük olur ama güzel olur
  2. mehmeteal

Bursa Çevresi Çadır Kamp Alanı

Turkası olsun yeter abi :) hmm baktım heralde 30-40 lira bi çadır ücreti varmış, Ağacı gölü hatta elektriği bile varmış. Birkaçkişi sarhoşlar oluyo fln yazmış menfi gibi duruyo, zaten bana sıkıntı olmazda onlara sıkıntı olabilir :) Siz gitti iseniz listenin başına eklenebilir.
  3. mehmeteal

Güç Kaynağı

benim 60 amp bir aküm var. evde elektrik kesilince 600w invertör takıp modemi,laptobu fln idare ediyor. heinkel birtanede akü şarj adaptörü var onlada dolduruyorum. dikkat etmek gereken şey aküyü %90 ın altına düşürmemek. kamp vs için ufak bir kutu yapmayı planlıyorum üstünde 220 v şarj için...
  4. mehmeteal

Bursa Çevresi Çadır Kamp Alanı

Merhaba selamlar, Eskişehirin ilçesinde yaşıyorum. 11 -15 nisan arasında iki gece falan çadır kampı için yedigöllere gidelim diye planlıyorduk, fakat km maliyet hesabına vurunca ağır geldi , Daha önce Ağustosta da Kasımda da gittiğim için başka bir yer değerlendirmek daha makul görünüyor...
  5. mehmeteal

Branda Sabitleme

konu ile ilgili araştırma yapan olur ise "balkon branda" "branda rüzgar engelleme" "rüzgarda savrulan branda" etiketleyip çözümü yazayım: brandalar yelken gibi rüzgar yedikçe şişiyor, şiştikçe yalpalıyor, yalpaladıkça sabitlendiği yerleride kopartıyor. çözümü ip ile önden ve arkadan...
  6. mehmeteal

Branda Sabitleme

konu hortluycak, balkon için şimdi branda gerdim ama öyle bir rüzgar alıyor ki değil seneyi,kışı ve yahut en azından bu yazı bu geceyi bile atlatamayacak gibi... Bu çözümü dikine düşünüp uygulasak acaba bir sonuç alabilir miyiz? konuyu baştan alayım: çevresine göre açıkta ve yüksekte kalan bir...
  7. mehmeteal

Midi Kamp Aracı Yapımı

Son birkaç fotoğraf daha paylaşayım....
  8. mehmeteal

Kamp Ve Karavan Aktivitelerimde Kullanmak Için Telsiz Alıcam. Bana Önerilerde Bulunabilir Misiniz ?

2 tane baofeng bf999s 1 tane de baofeng uv82 aldım. telsiz lisansıda alacağım. deneyimleyip kendim göreceğim artık
  9. mehmeteal

Kamp Ve Karavan Aktivitelerimde Kullanmak Için Telsiz Alıcam. Bana Önerilerde Bulunabilir Misiniz ?

acaba arkadaş telsizini aldı ve kullandı mı? ormanda bayırda ne kadar mesafede çekiyor keşke paylaşsa.. Telsiz konusunda ciddi bir kaynak yok. Zaten dağcılık vs aktivitelerle uğraşanlar ciddi ve pahalı ekipmanlar alabiliyor. Fakat senede iki üç kere dağa bayıra giden, çoluk çocuk tuvalete...
  10. mehmeteal

Midi Kamp Aracı Yapımı

tavanımızı kontrplak kapladık ki en yorucu kısım buydu yan duvarlarımızı kapladık elektrik tesisatımızı bağladık. pano köşesi oluşturduk. tavanımızı kumaş kapladık. şöför mahali kapılarımızı kapladık
  11. mehmeteal

Midi Kamp Aracı Yapımı

evet baya bir çalıştık ve ilerleme kaydettik. önce motor bakımlarımızı ve mekanik birtakım işlerimizi, kaporta işlerimizi yaptık aracımızın içini soyduk temizledik güneş panelimizi taktık elektrik tesisatımızı çektik bitüself kaplama yaptık knauf cam yünü dolgu yaptık kauçuk yalıtım yaptık...
  12. mehmeteal

Araç Iç Döşeme (taban Tavan Ve Duvarlar) Üzerine

benim aracımın içi nispeten biraz oval dönüşlere sahip. kontrplak bu oval kısımlara esneyebiliyor mu?
  13. mehmeteal

Araç Iç Döşeme (taban Tavan Ve Duvarlar) Üzerine

Merhaba karavan yapım sürecimde en son ve en zorlandığım husus iç kaplama hususu. Bu konu üzerine daha sonra araştırma yapacaklara da bir kaynak oluşturmak istedim. öncelikle taban: çıtalarla desteklenmiş bir zemin üzerine orta kalınlıkta bir kontrplak koyma konusunda hemfikir olduğumuzu...
  14. mehmeteal

Karavan Ruhsatı Olmadığı Için Ceza

sanırım sizin 750 kg bir çekme karavanınız var.(pi2020) o zaman çeki demirini sormuş olmalılar işlettin mi diye. gerçi sormaları saçma olmuş işli olup olmadığına bakması yeterli olurdu.. aracın ebatı ve içindeki yapılaşma önemli diye düşünüyorum. 18m3 ful yapılı bir aracın elbetteki işlenmesi...
  15. mehmeteal

Midi Kamp Aracı Yapımı

Soğuklardan dolayı başlayamadım hala. Proje geliştirme aşaması devam ediyor haliyle. Tavan üstü portbagaj onun üstüne güneş panelini koysam güzel olacak gibi geliyor. Üst zemini düz fiyatı 500 lirayı geçmiycek model arayışındayım. Araç kücük olunca yatağın altı kalıyor depolama için...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri