Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zamanında dolblonun arkasına yatağı atıp aracın üstüne de portbagaj atmıştım bence ihtiyacı olanlar o şekilde çözüm bıkabilirler portbagaj denilen bir şey var
98 model arkadaşımda vardı araç arazi görmemiş açık mavi görsel harikaydı ve orjinal kmsi 120bin civarı fakat sanayiden çıkmazdı arkadaşlara katılıyorum sanayici bile olsan sıkıntı parça bulunmuyor yaşadığım yer konya bu arada ve ustası yok yada yapmak istemiyorlar. Paranız çöp olmasın niva...
Bir yerde okudum anlamlandıramadım aracın tekerlekleri ayrı ayrı zamanda durduk yere kilitlenmiş ve usta her sedefinde bu araçlar böyle demiş olabilir mi böyle bir durum bende niva almak ıstiyorum bilgi topluyorum bu konuda uzun yolda asfaltta kullanacağım yılda 20bin km kadar yol yapacağım...
Bende bu konuda araştırma yapıyorum net bir bilgi bulamadım lada niva almak ıstiyorum özellıkle bun aracı istiyorum fakat hangi modelini tercih etmeliyim tek aracım olacak ve yilda 3 kez van konya arasi git gel yapacağım ortalama her seferinde 2600km günde de ortalama 30 km kullanacağım...