MehmetTurk kullanıcısının son içeriği

1. MehmetTurk

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Arkadaşlar Merhaba ,son zamanlarda motokaravan konusu ilgimi çekmeye başladı.Biraz araştırdım ki dönüşüm yapan arkadaşlar neler yapmışlar neler ... Mümkün olsa bir misafir odası , klasik koltuk takımı da ilave edecekler nerdeyse ... Kimse alınmasın şaka yapıyorum tabiyki herkes kendi kullanım...
  2. MehmetTurk

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. Şükrü bey burdayım .
  3. MehmetTurk

Defender Benzinde Çalışmıyor

Ynt: Defender Benzinde Çalışmıyor Gaz yağı ile de çalışmıyor mu ?
  4. MehmetTurk

Defender Römork

Ynt: Defender Römork Bir konuda size katılmıyorum o da "proje" evet bu mecburi ama ülkemizde proje işi de laçka ve saçma ... Orijinal hidrolik direksiyon kutusu proje olmadan kabul edilmiyor , uyduruk sistem projeli olunca sorun yok ! böyle bir saçmalık olabilir mi ? Mak. müh. leri de bir...
  5. MehmetTurk

Defender İçin Vinç Seçimi

Ynt: Defender İçin Vinç Seçimi 12000 den aşağısı ile defenderi rampa yukarı çkemezsiniz zannedersem.
  6. MehmetTurk

Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?..

Ynt: Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?.. Merhaba benim diğer araç 87 düz dizel 100 km de 15 litreyi aşağı düşmüyor , çok arkadaş da teyid ediyor bu oranı . Ya sizin aracın özel bir durumu var ya da yanlış hesaplıyorsunuz diye düşünüyorum. Araç süratli mi ? motor...
  7. MehmetTurk

Kapalı kasa yapma

Ynt: Kapalı kasa yapma Benim bildiğim açık kasa kapalı kasaya çevrilemiyor. Aracı almadan önce proje çizen bir makina mühendisi ile konuşmak gerekir.
  8. MehmetTurk

satılık defender 110

Ynt: satılık defender 110 Defendere 11 kişilik koltuk ruhsatına TSE artık izin vermiyor , mevcut 11 kişilik araçlar muayenede TUV a takılacak ve mecburen 5 kişiliğe düşürülecek. İlerde zarar görmemek için hesabınızı ona göre yapın.
  9. MehmetTurk

Defender Double Cab

Ynt: Defender Double Cab Sanırım Kayalardan bulabilirsiniz tavan 2000 tl ye civarı , arka kısım da 1000 ... En iyisi yaptırmaktır , iyi bir kaporta ustası aynısını yapar. Ben de topladığım aracı böyle yapmak istiyordum , olmadı kıyamadım ama bittikten sonra pişman oldum.Böyle çıplak da güzel...
  10. MehmetTurk

defender seçmek

Ynt: defender seçmek Harun bey asıl masraf arabayı sonradan tdi ye çevirince - motor atınca oluyor . Ne masraf olabilir ki ? Kozmetiğe kafayı takmazsanız taş patlasa 3 veya 5000 tl ye canavar gibi olur.
  11. MehmetTurk

defender seçmek

Ynt: defender seçmek "Temiz Defender" var ama fiyatı da ona göre oluyor . Bu arada modeli yüksek çok uygun fiyatlı bir araba http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1994-defender-300-tdi-113418064/detay Atıf beyin aracı bir bakın araç orijinal 300tdi , aracım...
  12. MehmetTurk

defender seçmek

Ynt: defender seçmek "Senin motoru turbo yaparım abi ..." diyen ustalarla karşılaşabilirsin , ne de olsa çöpe atılacak para senin paran . Belki şansın varsa bir kaç bin km gider de , sonra piston haşladı , yatak sardı vs vs vs ... Bloklar benzer olsa bile turbo motorla düz motordaki fark...
  13. MehmetTurk

tomb raider da kullanılan defender'ın aynısını yapmak istiyorum

Ynt: tomb raider da kullanılan defender'ın aynısını yapmak istiyorum Tomb Raider kokpit de böyle , bence çok güzel ..
  14. MehmetTurk

2.5 Ambulans alacam yardım lütfen.

Ynt: 2.5 Ambulans alacam yardım lütfen. Ambulans kasa ağır , hantal ve kullanışsız ancak geçen bir tanesini ki sanırım 1998 modeldi sökülürken gördüm ben bu kadar temiz bir land daha görmedim, ambulans kasalar genelde çok az kullanılmiş ve çok temiz oluyor. Şimdi ne yapabiliriz ? 1997 model...
  15. MehmetTurk

Manuel Vinç

Ynt: Manuel Vinç Elektrikli vinçlerin dişli oranları manuele uygun mudur? Bozuk bir elk. vinç alıp manuele tadil etsek olmaz mı ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.