Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Grand Cherokee 4.7 Tavsiye Edilirmi
peki burda neden boylr bisey yaziyo olabilir Bizim sahinlerin arkasina dogan yazdiranlar gibi biseymi Yoksa farkli bi anlamimi var :-)
1999 model bir grand cherokee buldum hatta linkinide burda paylaştım bu akşam birşey dikkatimi çekti vitesin resmini çekmiş ve altında QUADRA TRACII yazmakta Bu araç 1999 model olmasına rağmen quadradrive olabilirmi? Becerebildimmi bilmiyorum ama...
İkisininde motorunun iyi durumda olduğunu var sayarsak siz olsanız iki araç arasında hangisini tercih ederdiniz? Görünüş fiyat ve model yılı açısından görüşlerinizi rica ediyorum...
İnanılır gibi değil günde 8-10 kere ilanlara bakıyorum Benzinli ve prince 1-2 tane ilan var onlarda da araba ben öldüm gömmeyi unuttular der gibi duruyor Al beni diye bağıran arabaların hepsi ya atikerli ya brc falan Çok kararsız kaldım
Mavituna17...
anladım ozaman 2000 model bakmaya başlıyım İnternette MTV hesaplamaya girdiğimde 16 yaş ve üzerinde vergi bir hayli düşüyor görünüyordu 1999 model 2015 te 16 yaşına geldiğinden dolayı 99 lara bakmıştım ben 2000 lerdede MTV düşükse sorun yok tabi Çünkü...
pratiğe dökülmemiş hiçbir bilginin doğruluğu kesin değildir diye düşünüyorum Bana burdan ve çevreden kesinlikle atikerli alma kaldırmaz o arabanın motorunu dediler. Aslında tecrübe etmeden bilmek mümkün değil ama çevreden bu şekilde duyduğumuz için...
Önce 2.7 CRD lere bakıyordum ancak bu forumda o seri ile ilgili motor arıza lambası sorununu görünce soğudum biraz Genelde herkes 4.7 tavsiye ediyor Şanzuman enjektör v.s sağlam olduktan sonra bu tarz amerikan araçlarını kolay öldüremezsin zaten Sonuç...
Birde prins marka LPG taktırsak aracın sesi değişirmi acaba :)
Tabiki gülü seven dikenine katlanıcak Benim tek korkum 30 bin TL lik araç alıp bir yıl içerisinde 10-15 bin sanayi masrafı ödemek yoksa tabiki değişmesi gereken parçaları değiştiricez...
Beni anlayan birinden cevap almak çok iyi çok teşekkür ederim Pişman olsamda alıcam bu makinayı kararlıyım :) Umarım sorunsuz bir araç bulabilirim
Merhaba aranıza yeni katıldım
Grand Cherokee 4.7 almayı düşünüyorum merak ettiğim konuları sormak istedim
199-2001 arası almak istiyorum Alırken herhangi bir servise götürdüğümde aracın hangi donanımlarını özellikle kontrol ettirmem gerekiyor? yani bana en çok masraf çıkarabilecek sıkıntılar...