Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Port Bagaj İçin Fikirleriniz Lazım
Çok güzel olmuş yapanında yaptıranında eline sağlık işten dolatı pek yoğunlaşamadım ben işe üstünde baülantı yeri olmadığı için ön çamurluktan arka tampona koruma barı uzattım montajına geçemedim barların montajını yaptıktan sonra port bagajın imalatına...
Valla daha önce sökmedim hiçte öğrenicem sökerken püf noktası varsa anlatabilirseniz çok iyi olur ön akslarıda değiştirdiydim biraz uzun sürdü ilki ama 2.si kısa sürede taktıydım
Kapı meteşesinin yanından fren merkezinin orayamı bağlycm yoksa menteşenin altından direk çamurluğun bağlandığı yere mi
Bende diom hiç uğraşmiyimde eşim istio onuda milletten görüyorda bizim otoparkta alçak gir çık sıkıntı oluyor anlatamıyorum malesef arkadan ön çamurluğa bi demir uzatsam çamurluk nasıl taşıyor onu bir bilginiz var mı örnekteki gibi
Sıkıntı orada zati su okukları yok yanda eski port bagajı vurdum oluklar lırıldı bende o sinirle kestim attım şimdide sane perçinle oluk takıcam onun üstünede yük binmez o yüzden konuyu açtıydım su oluksuz takılamazmı ki
aracın port bagajını otoparktan çıkarken balkona vurdum asma yerleri kırıldı bende kestim attım ama şimdi port bagajı yeniden takmak istiyorum aracı boyadım nasıl bie işlemle takabilirim