Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kelebekler Vadisi'nden Kabak Koyu'na Yürüyüş
Merhabalar ben geçen sene agustosta yürümüstüm ölüdenizden baslayarak kelebekler vadisine de inmiştim faralyadan yol normal kelebeklerden kabaga giderken yolun kenarından yol ayrılıyor yüksekce tepeye cıkacaksınız ordan gerı kabak yoluna ınmekte...
Sevgili gezenbilir ailesi arkadasımla birlikte likya yolunun kaş yada kalkandan başlıyarak ölüdeniz e kadar bir plan var aklımızda.Yardımlarınızı ve tavsıyelerınızı eksık etmezseniz sevinirim teşekkür ediyorum.
Ynt: Fethiye Ve Çevresinde Kamp Alanları.
Merhabalar ben ilk once ölüdenizde kurdum sahılden yukarıya doguya gıttıgınızde orda kamp alanı mevcut.Antalya tarafına dogru giderseniz olüdenizden kelebekler vadısıne dolmus ve ferıbotlar gıtmekte.Faralyadan o yükle inmeye calısmayın aman :) daha...