Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Mercedes G Aranıyor
Keske oyle olsa bende aracin kiymetini bilen bir insanim yeni tip makyajlamak gibi bir derdimde yok aslini koruyarak uzun yillar binmek istiyorum
Ynt: Mercedes G Aranıyor
Buladigim en ucuz araclara bakinca nerdeyse hepsi aylari biraktim 2 senedir satilmaya calisilan araclar var. Aslinda benim cok hosuma giden 2 arac var ama su anki durumlari satilik degil ve sahipleriyle bir turlu karsilamadim. Site uyeleri G sahiplerine asinalar belki...
Merhaba arkadaşlar
Mercedes G 240 veya 300 dizel 5 kapılı almak istiyorum ama istediğim gibi bir araç bir türlü bulamıyorum. İlan sitelerine bakıyorum ama benim istediğim gibi restore edilmemiş araç pek yok. Restore edilenlerin bir kısmı pek güzel toplanamamışken bir kısmı da aşırı fiyatlarla...
Ynt: Cj6 Alıcam Yardım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-cj-6-1980-muayene-plus-sigorta-165882914/detay bu aracta guzele benziyor bi bakin bence
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bende daha once bir cj5 almaya niyetlenmistim ama arac umdugum gibi cikmamisti bu tarz hassas araclarin bakilmayinca kendi biraktigini orda gormustum cok dikkat etmek gerek
Aracimiz 1952 modeldi forumda gordugume gore hep yuksek modellere bakin diyorlar eski model olmasi fazladan bir sorun cikariyormuydu?
Bahsettiğiniz dizel araç Ercan beyin eski arabasıdır zaten bildiğim kadarıyla güzel toplanmış bir araç alan kişi niye satıyor anlamadım o zaman alabilseydim ben müşteri olmayı düşünüyordum