Mertosbi kullanıcısının son içeriği

1. Mertosbi

Arazi Ve Şehir İçin Uygun Lastik ?

Benim nacizane tavsiyem AT lastik almanızdır. Artık lastik teknolojisi o kadar gelişti ki lastik sesi ve yol tutuşu açısından yol lastiğinden belirgin bir farkı kalmadı. Fren mesafesi hariç tabiiki. Mevcut lastik testlerini araştırırsanız yapılan kıyaslamaları görürsünüz. Ben Hankook Dynapro ATM...
  2. Mertosbi

Pikap Karavan Yasal Durumu (pino Karavan Sahtekarlığı)

Crawler markasının pickup kasasında taşınan modeli nasıl peki? Hangi kriterlerle montajı yapılıyor? Ruhsata işleniyor mu? Mitsubishi L200 modeli için 0 araca montajlı biçimde satışı da mevcut. Aynı şekilde bir çözüm üretilebiliriz bence. FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Mertosbi

Doğa Aktivitelerinde Kullanmak Için Kol Saati Önerirmisiniz ?

Casio Protrek ve Gshock modellerini tavsiye ederim. Protrek 110T modelini 10+senedir kolumdan çıkarmıyorum. Tuzlu suya dahil dayanıklı ve güneş enerjisi olduğundan pil derdi yok. Gshock modellerinin waterproof özelliklerinin üstüne bir de mudproof özelliklerinin olduğunu duydum. Kulağa ilgi...
  4. Mertosbi

Renault Captur 1.2 Benzinli Etg

2016 model ful donanımlı düz vites 1.5dci 90 beygir olan versiyonunu bir sene 21bin km kullandım. Yeterince tecrübem oldu. Yardımcı olayım. Kullanması ekonomik bir araç. Malzeme kalitesi benim versiyonda( son halini bilmiyorum) ispanyada üretildiği için cliodan iyiydi. Fakat negatif yönü çok...
  5. Mertosbi

Yeni Proje Suzuki Samurai

Araç yakışıklı olmuş tebrik ederim :) FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Mertosbi

Kyron Yan Basamakları Sökme Hakkında

Ben basamağı sökerek yerine 7cm çapında 2mm kalınlığında krom kaplama borudan basamak yaptırdım. Bence şık ve kullanışlı oluyor. Koruma bakımından çok kullanışlı. Basamak yeri çıplak kaldı ama kimsenin gözüne çarpmıyor zaten. FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Mertosbi

3.90 Çekme Karavan Için Skoda Fabia 101 Bg Yeterli Olur Mu

Aleyküm selam. :) bence çok güzel bir dünyaya merak salmışsınız. Benim de karavanlara camperlara merakım var ama şimdilik kamp yaparak idare ediyorum. :) Öncelikle aracınızın fabrika verilerine bakmanızı, başkalarının tavsiyelerine pek kulak asmamanızı nacizane tavsiye ederim. Her aracın çekme...
  8. Mertosbi

Parçacıklı Boya

Bu ingilizcede Bedliner denilen bir boyadır. Ben de o programı seyretmiştim ve çok hoşuma gitmişti. Boyanın nerede satıldığı konusunda yardımcı olamayacağım. Fakat youtubeta birçok videodan edindiğim bilgiye göre bazı konulara değineyim. Öncelikle kalıcı bir boya olduğunu belirtmek isterim...
  9. Mertosbi

Kamp Araç Buzdolabı, Termos Çanta

Çok havalı güzel bir ürüne benziyor. İnce beyin dediği gibi dışına koruyucu malzeme yapılması gerek gibi. 120 saat testi hangi dış sıcaklıkta yapıldığı önemli. Zira dış sıcaklık belirleyici faktör bu tip kutularda. FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Mertosbi

Ankara'da Off-road Etkinliği Aranıyor

Öncelikle selamlar olsun. Ben de zamanında kafamda aynı sorular ile yola çıktım. Offroad işinden kısa sürede vazgeçip overland/kamp için bir araca yöneldim. Neden sorusunun cevabı basit çünkü aracımı evin tek aracı olarak kullanmayı planlıyordum. Siz de aracınızı gezilerde ve haftaiçi de...
  11. Mertosbi

Ssangyong Kyron Yan Basamak

Kusura bakmayın arkadaşlar satıldı. Bir başka konuda satıldığını söyledim. Bu konuyu unuttuğum için özür dilerim. FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Mertosbi

Hatay'dan Berlin, Amsterdam, Paris'e Arabayla Üç Başına

Manzara yemyeşil mis gibi ne güzel. Havalar da güzeldir oralarda bu mevsimde. Ben de size Bulgaristan değil Yunanistandan gelin diyecektim siz zaten düşünmüşsünüz. Bulgaristan hakkında kötü şeyler duyuyoruz ara sıra. FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Mertosbi

Hatay'dan Berlin, Amsterdam, Paris'e Arabayla Üç Başına

Bir Kyron kullanıcısı olarak ben de takip ediyorum. Maşallahınız var çok güzel bir gezi planı yapmışsınız. Yolda gezerken buraya yazmak zor oluyordur tahmin edebiliyorum. Slovenya'ya gittiğimde 3 gün kiralık araçla gezmiştim. Çok güzel günlerdi. Avrupa'da araç ile gezmek çok keyifli oluyor...
  14. Mertosbi

Ssangyong Kyron Yan Basamak

Arkadaşlar selamlar, Yeni aldığım aracımın yan basamaklarını sökmek istiyorum. Almak isteyen varsa 300TLye verebilirim. İhtiyaç sahibi arkadaş buradan yazabilir veya özelden yazabilir. Rengi beyaz. Kondisyonu: kaç yıldır kullanıldığını bilmiyorum fakat kırığı veya çatlağı yok iyi durumda...
  15. Mertosbi

Kamp Ve Hafif Off-road İçin Araç

Kesinlikle aradığın araç Ssangyong Kyron bence. Tüm aradıklarını bulursun. Arıza çıkarmaz güvenilir. 4x4 Hi low seçenekleri de var. Yakıt konusunda da 2 tonluk bir araç için cimri sayılır. FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.