metintin kullanıcısının son içeriği

1. metintin

Karavan Severlere Duyuru :

Konu : Karavan severlere yer tahsisi Herkese merhaba. Muğla - Ortaca - Dalyan- Gökbel'de 8 dönüm arazim var. İztuzu Plaj yolu (Plaja 3 km. ) üzerinde, tamamen orman ile çevrili, etrafta yapı yok. Bu arazimin küçük bir bölümünü (En fazla 200 m2..) karavanı olan bir aileye geçici olarak tahsis...
  2. metintin

Kamp Hizmeti Veren Turizm İşletmesi Açma ?..

Merhaba, Bugünlerde yeni bir imar affı çıkacağı (2022 torba yasa içinde) söylentisi var. Derme çatma da olsa birkaç yapı inşa etmenizi öneririm. =1556992&hash=91a704a3f73d8d490ceae0044ac00980']Dosya ekle
  3. metintin

Merhaba. Kamp acmak istediğim arsaya çok yakın bir arazi satın aldım ve oraya 10 odalı küçük bir otel yaptım. Kamp projesini de tiny house kamp alanina dönüştürdüm. Şu an onlarla uğraşıyorum. Çünkü belediye imarsiz alanlarda yapılaşmaya kesinlikle iIn vermiyor. Dalyan Gokbel Iztuzu' na 3 km...
  4. metintin

Sobalı Çadırda Çadırın Yanmaması Için Tavsiye?

Aüminyum folyo ısının tamamını geri yansıtır. Folyoyu çift taraflı bant ile çadıra yapıştırın. Borunun dışarı çıktığı bölgedeki çadır kumaşına da aynı işlemi uygulayın. Folyonun mat yüzeyi kumaşa, parlak yüzeyi ise sobaya dönük olmalıdır.
  5. metintin

İmarsız arsa ve arazilerde yaptığınız tesislere (kamp dahil) bakanlıktan işletme ruhsatı kesinlikle alamıyorsunuz. Belediyeye bağlı olmayan yerlerde (köy mücavir alan) tesis yapmak daha kolaydır. Riskleri göze alıp az bir masrafla işe başlayın. Bu ülkede kaçak yapı yapmak yasal yapı...
  6. metintin

Mini Çekme Karavan Dış Kaplama

https://www.google.com/search?q=DAKOTA+forex++fiatı&tbm=isch&ved=2ahUKEwjB3rWQu7TxAhXixLsIHWt8B3UQ2-cCegQIABAA&oq=DAKOTA+forex++fiatı&gs_lcp=CgNpbWcQAzoECCMQJ1CDJljnWmCyYGgAcAB4AIABwQGIAd8JkgEDMC43mAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWfAAQE&sclient=img&ei=Da3WYIGkB-KJ7_UP6_idqAc&bih=627&biw=1326&client=opera...
  7. metintin

Tiny House Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Merhaba Tiny house ile ilgili (zorlukları aşma) yeni bilgilerden ben de haberdar olmak isterim. Metin Aydemir
  8. metintin

Çekme Karavan Ihalesi

2003 KABE SMARAGD XL Çekme karavan 2003 KABE SMARAGD XL İhale Bilgileri İhale Adı 2003 KABE SMARAGD XL İhale No 2122EDR20210041A210 Birim EDİRNE T.İ.M. İhale Kategorisi ARAÇ Alt Kategori MOTORSUZ KARAVAN Marka DİĞER Model Ek Bilgi SMARAGD XL Model Yılı 2003 Motor Hacmi 0 CC...
  9. metintin

Motokaravan Vergi̇si̇ - Si̇gortasi - ( Alıntıdır, )

kamporganizasyonu.com/karavan-vergisi-ve-sigortasi/Karavan Vergisi, Karavan Sigortası ve Diğer Maliyetler , MOTOKARAVAN VERGİSİ 27 Aralık 2019 tarihinde resmi gazetede yayınlanan Motorlu Taşıtlar Genel Tebliğine göre 01/01/2020 tarihinden sonra geçerli olacak şekilde motor silindir hacmi 1901...
  10. metintin

İhaleden 1995 Volkswagen Lt31

İhale Bilgileri 1995 VOLKSWAGEN LT31 İhale Adı 1995 VOLKSWAGEN LT31 İhale No 2031ISK20200298A784 Birim İSKENDERUN T.İ.M. İhale Kategorisi ARAÇ Alt Kategori KAMYONET Marka VOLKSWAGEN Model Yılı 1995 Motor Hacmi 2383 CC Silindir Sayısı 4 Hasar Oranı 3 % Km'si 167901 KM...
  11. metintin

Mini Çekme Karavan Dış Kaplama

POLİKARBON veya DAKOTA- karavan yapımına uygundur. Bu hem çok hafif hem de ucuz malzemeleri reklamcı ve tabelacılarda bulabilirsiniz. Marin veya kayın kontrplak kullanıp dış tarafını tabela folyosu ile kaplamak en ucuz çözümdür. Kontrplak kullanırsanız , içeriden her türlü ahşap çıtaları bu...
  12. metintin

Karavanda Banyo Yapımı...banyoda Epoksi Kullanımı

Banyo zemininde esnek veya elastik malzeme kullanılmalıdır. Epoksi duvarlarda olabilir, zemim yalıtımında olmaz , bukulduğunda çatlar.
  13. metintin

Çadır Boyama

Kamuflaj desenli kumaş.. Her yerde vardır.İnce ve hafif olmalı.Pamuklu geğil, naylon olmalı. Kolay gelsin
  14. metintin

Çadır Boyama

Her türlü boya işlerini iyi bilirim. Bu tür naylon kumaşlar sabit duracaksa boyanabilir. katlanacaksa kesinlikle boyanmaz. Katlanan yerlerden kırılabilir. ''Kamuflaj desenli kumaş'' alıp dıştan ikinci bir kılıf dikebilirsiniz. Ben ''Base M'' çadırıma böyle yapacağım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR