Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu : Karavan severlere yer tahsisi
Herkese merhaba.
Muğla - Ortaca - Dalyan- Gökbel'de 8 dönüm arazim var. İztuzu Plaj yolu (Plaja 3 km. ) üzerinde, tamamen orman ile çevrili, etrafta yapı yok. Bu arazimin küçük bir bölümünü (En fazla 200 m2..) karavanı olan bir aileye geçici olarak tahsis...
Merhaba,
Bugünlerde yeni bir imar affı çıkacağı (2022 torba yasa içinde) söylentisi var. Derme çatma da olsa
birkaç yapı inşa etmenizi öneririm.
=1556992&hash=91a704a3f73d8d490ceae0044ac00980']Dosya ekle
Merhaba. Kamp acmak istediğim arsaya çok yakın bir arazi satın aldım ve oraya 10 odalı küçük bir otel yaptım. Kamp projesini de tiny house kamp alanina dönüştürdüm. Şu an onlarla uğraşıyorum. Çünkü belediye imarsiz alanlarda yapılaşmaya kesinlikle iIn vermiyor. Dalyan Gokbel Iztuzu' na 3 km...
Aüminyum folyo ısının tamamını geri yansıtır. Folyoyu çift taraflı bant ile çadıra yapıştırın. Borunun dışarı çıktığı bölgedeki çadır kumaşına da aynı işlemi uygulayın. Folyonun mat yüzeyi kumaşa, parlak yüzeyi ise sobaya dönük olmalıdır.
İmarsız arsa ve arazilerde yaptığınız tesislere (kamp dahil) bakanlıktan işletme ruhsatı kesinlikle alamıyorsunuz. Belediyeye bağlı olmayan yerlerde (köy mücavir alan) tesis yapmak daha kolaydır. Riskleri göze alıp az bir masrafla işe başlayın. Bu ülkede kaçak yapı yapmak yasal yapı...
2003 KABE SMARAGD XL
Çekme karavan
2003 KABE SMARAGD XL
İhale Bilgileri
İhale Adı
2003 KABE SMARAGD XL
İhale No
2122EDR20210041A210
Birim
EDİRNE T.İ.M.
İhale Kategorisi
ARAÇ
Alt Kategori
MOTORSUZ KARAVAN
Marka
DİĞER
Model Ek Bilgi
SMARAGD XL
Model Yılı
2003
Motor Hacmi
0 CC...
kamporganizasyonu.com/karavan-vergisi-ve-sigortasi/Karavan Vergisi, Karavan Sigortası ve Diğer Maliyetler
,
MOTOKARAVAN VERGİSİ
27 Aralık 2019 tarihinde resmi gazetede yayınlanan Motorlu Taşıtlar Genel Tebliğine göre 01/01/2020 tarihinden sonra geçerli olacak şekilde motor silindir hacmi 1901...
İhale Bilgileri
1995 VOLKSWAGEN LT31
İhale Adı
1995 VOLKSWAGEN LT31
İhale No
2031ISK20200298A784
Birim
İSKENDERUN T.İ.M.
İhale Kategorisi
ARAÇ
Alt Kategori
KAMYONET
Marka
VOLKSWAGEN
Model Yılı
1995
Motor Hacmi
2383 CC
Silindir Sayısı
4
Hasar Oranı
3 %
Km'si
167901 KM...
POLİKARBON veya DAKOTA- karavan yapımına uygundur. Bu hem çok hafif hem de ucuz malzemeleri reklamcı ve tabelacılarda bulabilirsiniz. Marin veya kayın kontrplak kullanıp dış tarafını tabela folyosu ile kaplamak en ucuz çözümdür. Kontrplak kullanırsanız , içeriden her türlü ahşap çıtaları bu...
Her türlü boya işlerini iyi bilirim. Bu tür naylon kumaşlar sabit duracaksa boyanabilir. katlanacaksa kesinlikle boyanmaz. Katlanan yerlerden kırılabilir. ''Kamuflaj desenli kumaş'' alıp dıştan ikinci bir kılıf dikebilirsiniz. Ben ''Base M'' çadırıma böyle yapacağım.