Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Samurai maksimum lastik ebatı
Merhaba bende 3 gün önce aynı kasadan 97 model standart ve yükseltmesiz aldım üzerinde orijinal 205/70/15 takılıydı Bu gün 215/75/15 siparişi verdim maxxis markaydı herhalde lastikçi arkadaşım baktı sorun olmayacağını söyledi . Benzer başka bir aracın...
Ynt: Bor Katkısı
Belki faydası olur diye bende tecrübemi yazmak istedim . Bir yıl önce 2001 model opel astra 1.6 elegance otm. bir araç aldım 150000 km de ve hiç tüp takılmamıştı benzinde performansı iyi idi ama 2 ay sonra lpg ye döndük ve ufak tefek teklemeler sabah ilk çalışma benzinle...
Ynt: 1,3 multijet ve renault dci motor kıyaslaması
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım sadece 4 aylık 1.3 multijet doblo premio yeni kasa kullanıyorum depoyu doldurup çıktım , yol bilgisayarında 50 km kadar 85 km/s hızla gittim çıkan menzil 1300 km .
Motorini 3.25 den alıp bir depo...