Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Bence en önemlisi yapıcı firma ve kullanılan malzeme. Karavan değil de günlük normal yapı malzemelerinden üretilen karavanlar sizi daha işin başında soğutur. Hiç unutmam, çok tecrübeli bir abim bana 'Orjinal karavan malzeme ve ürünlerinden yapılmış ama 2 kat pahalı bir araç aslında...
Merhaba Tevfik Bey,
Öncelikle hayırlı olsun. Benim karavanımı inceleyebilir siniz. Çok sevsemde malesef ben satıyorum.Ben de çok araştırmıştım geçen yıl, hatta Ankara, İzmit, İstanbul ve Bursa' daki karavan üreticisi firmaları tek tek ziyaret edip patronlarıyla tanıştım. Sahibinden.com 'da bir...
Merhabalar,
Çok masraf yapıp yeni yaptırdığım ve çok sevdiğim karavanımı satmak istiyorum. sahibinden.com a bir ilan verdim (ilan no: 292012116) Acaba daha fazla karavancı dosta ulaşabilmem için bana yardımcı olabilir misiniz?
Tel : 0 532 321 3220
Teşekkürler.
Merhabalar,
Ben Mahmut Sami Büyükbayram. Kısaca Sami derler :) Konya' dan.
Motokaravanım var. Ama satmayı düşünüyorum. Herkese mutlu ve huzurlu günler dilerim.