Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Suzuki Vitara 5 Kapı
değişeni kesinlikle yok üzerinde de orjinal boyası duruyor. arazi si sorunsuz dört çeker sorunsuz çalışmakta hidrolik direksiyon km su anda 80.000 de çürük çarıığı yok fotolardan da belli zaten lpg li çeki demiri ruhsata işli düzgün bi araç zaten yarışlarda...
arkadaşlar aracımı ihtiyaçtan dolayı satmak zorundayım 1992 model olup trafiğe çıkışı 2002 dir. orjinal boyası dahi üzerinde aracın değişeni söküleni takılanı yoktur. lpg ve çeki demiri de ruhsata işli ayrıca bakımları düzenli olarak yapılmıştır. alma düşüncesi olan arkadaşlar ( 541 973 45 35 )...
Ynt: 1.6 Jlx Satılık Vitara Arıyorum
2000 ile 2003 arası ispanyol yapım olduğundan önerilmiyor. 2000 öncesi genelde tavsiye edilenler. 92 model 2002 trafiğe çıkışlı bende var alma düşünceniz varsa yardımcı olabilirim.
Ynt: 1992 Vitara 5k 1.6 Yardım
bende var 92 model fakat trafiğe çıkışı 2002 orjinal japon olanlar jlx dir sadece sidecik modelleri ispanyol bildiğim kadarıyla tutulanı japon olanlar haliyle ben 6 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım ama mecburiyetten satmak zorundayım galiba bu aralar