Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yeni Güzergahımız; Japonya! Tavsiyesi Olan..?
Sizden sonra Kyoto'yu araştırdım. Osaka ya 1 saat mesafede. Meğer görülmesi gereken şehirlerin başında Kyoto geliyormuş :) Aksilik yasamazsak öneriniz ile bir günümüzü mutlaka Kyoto ya ayıracağız :)
Yeni güzergahimiz; ikinci kez Japonya..!
Gezdiğim ülkeler arasında en çok keyif aldığım ve huzur bulduğum ülke.
Kısmetse 10 günlük bir etkinlik için yeniden Japonya'ya gideceğiz. Tokyo, Osaka, Aichi ve Saitama uğrayacagımız şehirler.
Son bir aydır bilet fiyatlarını takip ediyorum. Şimdilik en...
Ynt: Sao Paulo, Buenos Aires, El Calafate (patagonia), Rio De Janeiro Yolunda Arkadaş
Nisan sonunda 21 günlük Buonos Aires, Montevideo, Sao Paulo ve Rio De Janerio seyahatinden döndüm. Rotan çok iyi. Sana tavsiyem Rio' ya fazla vakit ayırman. Hem tabiat harikası bir şehir, hem de çok hareketli...
2014 ün Ocak ayında Dünyanın en iyi müzik grubu olan One Direction' ın; Arjantin, Uruguay, Brezilya Sao Paulo ve Brezilya Rio De Janerio konserleri için Güney Amerika' ya gitmeye karar verdik.
Bu seyahat öncesi bizi en çok düşündüren ülke Brezilya oldu çünkü bu ülke neredeyse dünyanın en...
Ynt: Dünya'yı Gezip Seyyar Satış Yapmak...
Teşekkürler.
Şubat sonunda kısmetse Japonya' ya ikinci seyahatimizi gerçekleştireceğiz. Güzegahımız; Tokyo, Osaka ve Saitama. Şimdiden hazırlık ve planlama yapmaya başladık...
Ynt: Rio De Janeiro Dan Selam...
Rio ya geldiğimden beri en çok görmek istediğim yer; Cristo Redentor (Kurtarıcı İsa) heykeli. Dünyanın Yeni Yedi Harikasından biri. Burayı ziyaret ettikten sonra kendime şöyle dedim; Tabiat tüm Rio'ya hakim bu tepeyi, Cristo Redentor heykeli için yapmış...
Ülkeyi ziyaret ettiğinizde havaalanı ve terminallerden bilgi alarak belediye otobüslerini ve metroyu kullanmanızı tavsiye ederim. Ülkede çok geniş bir otobüs ve metro ağı var ve fiyatı kişi başı 3 Real (2,7 TL).
Bir de gelmeden evinizde samba çalışın. Özellikle Rio / Lapa Samba cenneti. Sokaklar Sambacılarla dolu. Buraya gelip bir iki kalça sallamadan dönerseniz içinizde ukde kalır ;)
Rio tehlikeli bir ülke ama bir o kadar da Polis var. En az iki kişi gezmeye ve boş sokaklara girmemeye çalışın. Çantanıza cüzdanınıza sahip çıkın. Aslında bu kurallar her yerde geçerli. Merak etmeyin Brezilya o kadar da korkup gelinmeyecek bir ülke değil. Aksine...
İngilizcem var diye güvenip buraya gelirseniz seyahatiniz oldukça maceralı geçer. Çünkü Brezilya da Ingilizce bilen insan sayısı Türkiye'deki Japonca bilen insan sayısı ile aynı. Yanınıza mutlaka bir Portekizce Türkçe cep sözlüğü alın. Gelmeden çalışın ;)
Hediyelik eşya için mutlaka Seyyarları tercih edin. Fiyatları oldukça makul. Gördüğünüz çantalar 20-30 TL, plaj örtüleri 30 TL. Burada o kadar sokak satıcısı var ki ne alacağımızı şaşıracaksınız...
Merhaba,
Şu anda Rio'da bir Hosteldeyim. Üç gündür buradayım.Takip.edenler bilir. One Direction konserleri bitti. Bizim için başarılı geçti. Ciddi bir sorunla karşılaşmadık. Rio ve Sao Paulo da bizim gibi satıcı birçok arkadaş edindim. Çoğu bize yardımcı oldu. Hafta başı istanbula dönüp...