Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba.. öncelikle hayırlı olsun bende sizin gibi aynı araçtan almıştım. Ben aracın tadilatı bitene kadar kullanmayacağım için sigorta yaptırmadım, karavana dönüşümünü tamamladığımda sigortasını yaptırdım ve karavanı deneme amaçlı birkaç yere gittim.
Vize içinde kasım sonuna kadar vaktim...
selamlar...işlerinizde kolaylıklar diliyorum, bizim için yaz kış aynı tempo devam ediyor. yaza kadar çalışalım yorgunluğun acısını nasıl olsa çıkartırız.
görüşmek dileğiyle..
SELAM...
Geçen sene Katrancı orman kampındaydım,gerçekten çok güzel bir yer tam bir aile ortamı var. duş wc su elektrik ve buzdolabı var. ücreti de makul sayılır 30 tl civarı. Fethiye merkeze yakın ..günübirlik fethiye ölü denizede gidebilirsiniz.
slm..
katrancı kampı güzel bir seçenek olur..Çadırınız varsa 30 tl civarı günlük ücreti var. Fethiye merkeze de yakın ahvası ve denizide güzel .
tavsiye ederim.....
SELAM...
Geçen sene Katrancı orman kampındaydım,gerçekten çok güzel bir yer tam bir aile ortamı var. duş wc su elektrik ve buzdolabı var. üçreti de makul sayılır 30 tl civarı. Fethiye merkeze yakın tabiki aracınızın olması gerekiyor. kamp yeri düşünenler için tavsiye ediyorum...