mir-i Al_Em kullanıcısının son içeriği

1. mir-i Al_Em

Motokaravan Ruhsat Ve Sigorta Alımı

Merhaba.. öncelikle hayırlı olsun bende sizin gibi aynı araçtan almıştım. Ben aracın tadilatı bitene kadar kullanmayacağım için sigorta yaptırmadım, karavana dönüşümünü tamamladığımda sigortasını yaptırdım ve karavanı deneme amaçlı birkaç yere gittim. Vize içinde kasım sonuna kadar vaktim...
  2. mir-i Al_Em

selamlarrrr

selamlarrrr
  3. mir-i Al_Em

selamlar...işlerinizde kolaylıklar diliyorum, bizim için yaz kış aynı tempo devam ediyor. yaza...

selamlar...işlerinizde kolaylıklar diliyorum, bizim için yaz kış aynı tempo devam ediyor. yaza kadar çalışalım yorgunluğun acısını nasıl olsa çıkartırız. görüşmek dileğiyle..
  4. mir-i Al_Em

slm naber, kayıplara karıştınız. yaz bitti ama hayat devam ediyor..

slm naber, kayıplara karıştınız. yaz bitti ama hayat devam ediyor..
  5. mir-i Al_Em

Katlanabilir Kamp Sandalyesi

pahalı olmuş biraz..aynı sandalyeler migros ve koçtaş mağzalarında var 35 tl civarı..
  6. mir-i Al_Em

Fethiye Kampları Hakkında

eklentiyi göremiyorum ama o civarlarda sürüyor... üstelik bana 1 günlük ölüdeniz yetti, fazlası sıkar gibi çok fazla yapılacak aktivite yok
  7. mir-i Al_Em

Fethiye Kampları Hakkında

SELAM... Geçen sene Katrancı orman kampındaydım,gerçekten çok güzel bir yer tam bir aile ortamı var. duş wc su elektrik ve buzdolabı var. ücreti de makul sayılır 30 tl civarı. Fethiye merkeze yakın ..günübirlik fethiye ölü denizede gidebilirsiniz.
  8. mir-i Al_Em

Muğlada Uygun Kamp Yeri.

slm.. katrancı kampı güzel bir seçenek olur..Çadırınız varsa 30 tl civarı günlük ücreti var. Fethiye merkeze de yakın ahvası ve denizide güzel . tavsiye ederim.....
  9. mir-i Al_Em

Marmaris Taraflarında Ücretsiz Kamp Yerleri Ve Rota Rica Ediyorum.

SELAM... Geçen sene Katrancı orman kampındaydım,gerçekten çok güzel bir yer tam bir aile ortamı var. duş wc su elektrik ve buzdolabı var. üçreti de makul sayılır 30 tl civarı. Fethiye merkeze yakın tabiki aracınızın olması gerekiyor. kamp yeri düşünenler için tavsiye ediyorum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,107
Kayıtlı Üye Sayımız
167,014
Kaydolan Son Üyemiz
issan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.