mistik55 kullanıcısının son içeriği

1. mistik55

Pedalla Kıbrıs - Akdeniz - Ege 3021 km. 61 gün

Ynt: Pedalla Kıbrıs - Akdeniz - Ege 3021 km. 61 gün bu arada bu tur boyunca turumu gerçekleştirmek için her türlü teknik desteği veren delta bisikletten ULAŞ ARKADAŞA,tekstil konusunda bire bir desteğini esirgemiyip her türlü problemiMİ büyük bir titizlikle çözen ansal spordan LEYLA HANIMA ve...
  2. mistik55

Ynt: Pedalla Kıbrıs - Akdeniz - Ege 3021 km. 61 gün ilginize teşekkürlewr, fotoğraf paylaşımı konusunda tavsiyenize uyacağım. ancak 21 hazirandaki akyak triatlonuna katılacağım. bu nedenler özellikle yüzme ve koşu çalışmaları yapıyorum ve bu beni gerçekten başka bir şey yapamaz hale sokuyor. şu...
  3. mistik55

selam, izmirden uçakla kıbrısa geçip aşağıdaki etkinliği yapıp ardından antalyaya geçip adeta bir koyşov yaparak tekrar evime akçaya döndüm. döneli 3 hafta oldu ancak bekleyen işler nedeni ile ben turumu paylaşıma ancak açabiliyorum. şimdilik teknik kısmını dökeyin istedim. umarım arkasını da...
  4. mistik55

Bluetooth GPS + i Paq(WinCE) + i GO Üzerine Tecrübe

Ynt: Bluetooth GPS + i Paq(WinCE) + i GO Üzerine Tecrübe arkadaşlar,telefonum QTEK S200 smart2go adlı bir gps sinyal cihazı aldım blutoothtan bağladım.IGO programıda yükledim. navigasyon olarak sorunum yok ama ben FİZİKİ HARİTA VE DAĞDA BUNU KULLANMAK İSTİYORUM. bu haritalar sokak faslan. işimi...
  5. mistik55

Ayazma - Kazdağı Zirve - Körfez Rotası????

Ynt: Ayazma - Kazdağı Zirve - Körfez Rotası???? biraz önce sayın gintro ya yazdım ama galiba yanlış adrese dil döktüm. özetle rehberin adı : Kadir AKDOĞAN. TELEFONU : 0537 671 25 42. yalnız kendisi zeytinlini bir köyünde otruyor ve ayazmadan başlamak için onu da trasfer etmelisiiniz...
  6. mistik55

Ayazma - Kazdağı Zirve - Körfez Rotası????

Ynt: Ayazma - Kazdağı Zirve - Körfez Rotası???? Selam, Zeytinlide yaşıyorum. kaz dağlarının milli park giiriş tarafından(hasanboğuldu tarafından) başlıyarak zirveye ve yenice istikametine bir kaz gez yürdüm ve bir iki gece kamp yaptım. ancak ayazma tarını pek bilmiyorum. arkadaşların...
  7. mistik55

Satilik Çok Temiz Canon EOS Rebel Ti

Ynt: Satilik Çok Temiz Canon EOS Rebel Ti merhaba, ilanınınz güncel mi ? ilgilenmek istiyorum. saygılarımla
  8. mistik55

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba. Aranıza henüz katıldım. Forumunuzun, internet olanaklarını kullanarak yapabildiğim tarama ve değerlendirme sonuncun da, amaca yönelim, üyeler arasında ki samimiyet, aktivitelerde ki amatör ve çıkarsız ruh yapısı gibi hemen görülüveren bir çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri