mkfart kullanıcısının son içeriği

1. mkfart

Denizli Altındere Vadisi

Merhaba. Vadiye ulaştığımızda araçları bırakmak durumundayız. Vadinin girişi oldukça dardır ve sadece patika yollarla ulaşım sağlanmaktadır. Kamp için sakıncalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Köylü halk zaten yazları bu patika yol üstünde yaptıkları yayla evlerinde kalıyor. tarla, ağıl gibi...
  2. mkfart

Suzuki Vitara Araçların Çıkma Yedek Parçaları Satılıktır.

2001 model jlx 1,6 benzineli 5 kaPI suzuki vitara sahibiyim. Arka defransiyelden yüksek derecede uğultu gelmekte. Ustam tamir yerine değiştirme yapalım dedi. birkaç yere sorduğumda diş sayısı istediler. Diş sayısını nasıl bilebiliriz. Defransiyali sökmemiz mi gerekiyor. ARKA DEFRANSİYEL ARANIP...
  3. mkfart

Suzuki vitara yedek parça

2001 model jlx 1,6 benzineli 5 kaPI suzuki vitara sahibiyim. Arka defransiyelden yüksek derecede uğultu gelmekte. Ustam tamir yerine değiştirme yapalım dedi. birkaç yere sorduğumda diş sayısı istediler. Diş sayısını nasıl bilebiliriz. Defransiyali sökmemiz mi gerekiyor. ARKA DEFRANSİYEL ARANIP...
  4. mkfart

Vitara İçin Güncel Yedek Parça Sağlayıcıları

5. mkfart

"Bir şey olacaksa yine Anadolu'dan olacak" S.Kalfagil

"Bir şey olacaksa yine Anadolu'dan olacak" S.Kalfagil
  6. mkfart

Denizli'nin Şirin Ilçesi - Buldan

Tezgahlarında ürettiği el emeği göz nuru dokumaları, eşsiz doğal güzellikleri ve etkileyici tarihi dokusu ile Denizli'nin gözbebeği ilçelerinden biridir Buldan... Buldan öyle bir ilçedir ki, burada 'dün'le 'bugün' adeta bir arada yaşar. İlçenin Kimliğini Oluşturan Tarihi Buldan Evleri Geçmişi...
  7. mkfart

Denizli Altındere Vadisi

Denizli'nin Arka Bahçesi; Altındere Vadisi (Gebedere) Babadağ Dağı'nın zirvesine kadar uzanan patika yolları, dört mevsim akan dereleri, yemyeşil doğası ve tarihi köprüleri ile adeta cennetten bir köşedir Altındere Vadisi... Kendisi ile aynı adı taşıyan köyün girişinden Babadağ...
  8. mkfart

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

419-Aycan Aydoğan 2001 Suzuki Vitara JLX Denizli/Pamukkale
  9. mkfart

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese merhaba. Adım Aycan. Denizliliyim. Denizli'de yaşıyorum. Fotoğrafçılıla ilgileniyorum. Kültürel yaşam ve doğa üzerine fotoğraflar çekmeyi seviyorum. Yaşadığım coğrafyanın tanıtımına yönelik önemli çalışmalar yapıyorum. Canon 7d ve 5d mark3 fotoğraf makinalarım ile 2001 suzuki vitara...
  10. mkfart

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Merhabalar, adım Aycan. Denizli'de yaşıyorum .Daha önce 1992 model Daihatsu Feroza kullanıyordum. Mesleğim fotoğrafçılık. sık sık dağ-bayır- orta zorlukta arazilere gitmem gerekiyor. Feroza iç hacim olarak küçük olduğu için 2001 Suzuki Vitara Jlx ile değiştirdim. Gayet kullanışlı ve sağlam bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri