Mm218 kullanıcısının son içeriği

1. Mm218

Olimpos Çıralı Çevresi Kamp Alanı

Dilerimki niyetin gerçek olur , işi biliyor ve güven kazanmış olmak çok güzel olsa gerek umarım bir gün bende bu noktaya gelirim ... benim öncelikle olimpos tarafı düşünme sebebim daha önce yazları geldiğim ve nispeten bildiğim bir yer olması dolayısıyla başlangıç olarak kendimi daha rahat...
  2. Mm218

Sanırım servisle olimposa doğru gelirken kadirin yeri vs gibi pansiyonlara giden yola hic girmeden önceki ormanlardan bahsediyorsun , öyleyse oralarda ağaç altı bir yere atacagim cadirimi , eşya olarak bir buyuk çanta , cadir malzemelerim ve piknik tupumden fazlasini almam ve sanırım gün içinde...
  3. Mm218

Çok tesekkur ederim dostum , açıkçası bugüne dek tek basıma kamp yapmadigim için biraz cekiniyorum ancak bir kamp alanına ücret odersem de yeme içmeye dahi param kalmayacak , aklimda gece uyurken soyulurmuyum , jandarmalar olur olmaz rahatsizlik verirmi gibi sorularda var , bu yüzden ne yapsam...
  4. Mm218

Olimpos civarinda kamp kurmayı düşünüyorum mayıs ayı içerisinde , ancak mecbur kalmadıkça kamp alanı ücreti ödemek istemiyorum , olimpos veya cirali yakınlarında kamp kurabilecegim bir yer tavsiye edebilirmisiniz ? Saygılar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri