mmolla53 kullanıcısının son içeriği

1. mmolla53

Hilux El Yapım Alt Koruma Projesi 300 Tl + 2 Gün (1650 Tl'lik Alt Korumalara Inat !!!!)

Tesekkurler en azindan onlari bizimle paylasirsaniz bizde o sekilde kesitirip deldirmenin yolunu bulmaya calisip bizde sizin gibi alt korumaya sahip olmus oluruz [emoji5]
  2. mmolla53

Hilux El Yapım Alt Koruma Projesi 300 Tl + 2 Gün (1650 Tl'lik Alt Korumalara Inat !!!!)

Merhaba elinizd saglik guzel duruyor peki yapip satmayi dusunuyormusunuz?
  3. mmolla53

Toyota Yedek Parça

Ozelden sase numarasini gonderdim size
  4. mmolla53

Toyota Yedek Parça

Evet halen daha ihtiyacim var yardimci olursaniz sevinirim 0554 788 76 53
  5. mmolla53

Hilux 3.0 Elegant Aracima Spacer Ariyorum

Daha onceki aracimda kullandim yaklasik 3 sene herhangi bir sorun yasatmadi bana ssangyondu aracim aksine yol tutusu artmisti ve goruntusu guzellesmisti
  6. mmolla53

Hilux 3.0 Elegant Aracima Spacer Ariyorum

Merhaba 265 65 17 olan orjinal jantlara spacer tAkip daha disa acmak istiyorum satan arkadaslar varsa alabilirim yada olculeri olan varsa onuda alip tornacida yaptirabilirim yardimlariniz icin tesekkurler
  7. mmolla53

Toyota Yedek Parça

İyi gunler toyota 3.0 elegant arazi vites korugu elinizde mevcut varmi acaba?
  8. mmolla53

23 Haziran Cekmekoy Cavusbası Polenezkoy Turumuz.

Ynt: 23 Haziran Cekmekoy Cavusbası Polenezkoy Turumuz. abi yakın zaman da hep beraber cıkıp gezelim ya ;)
  9. mmolla53

Ssang Servisleri Hakkında

Ynt: Ssang Servisleri Hakkında takıp etmekte fayda var +1
  10. mmolla53

Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...!

Ynt: Ssangyong Actyon Sports'a 5 Cm Spacer Uyguladık...! bu arada bende pendikte oturuyorum biz pendikte 2 aracız su anda tanısmak isterseniz memnunıyetle tanısmaya hazırız :) selim abininde adına konusmus oldum ama sıkıntı olmaz dıye dusunuyorum :)
  11. mmolla53

Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...!

Ynt: Ssangyong Actyon Sports'a 5 Cm Spacer Uyguladık...! mrb ediz abi bu resimlerdeki spacer benim araca olur mu bu resımlerın sahibi abiyi bugun aradım birine soz vermıs o olmazsa bana donus yapacak ben takıcam ve guzel olucagına ınanıyorum. ;) ;D
  12. mmolla53

01 Ve 02 Haziranda Sapanca Soğucak Yaylasında Yapılacak Etkinliklerde Buluşalım.

Ynt: 01 Ve 02 Haziranda Sapanca Soğucak Yaylasında Yapılacak Etkinliklerde Buluşalım. Arman abi senide bekliyoruz gecenki hakan abilere falanda haber versek aslinda gecenki gbi kalabalik olur guzel vakit geciririz die dusunuyorum :)
  13. mmolla53

Actyon Sports Hakkında Merak Ettiklerim.

Ynt: Actyon Sports Hakkında Merak Ettiklerim. geri gorus kemarası benm aracımda var ve dıreksıyondaki kumandalarda sorunsuz calısmaktadır
  14. mmolla53

01 Ve 02 Haziranda Sapanca Soğucak Yaylasında Yapılacak Etkinliklerde Buluşalım.

Ynt: 01 Ve 02 Haziranda Sapanca Soğucak Yaylasında Yapılacak Etkinliklerde Buluşalım. Abi beni unutma ;D
  15. mmolla53

Actyon Sports Hakkında Merak Ettiklerim.

Ynt: Actyon Sports Hakkında Merak Ettiklerim. öncelikle benim aracın sanzumanı 180.000 km de ben almadan once sahibi komple yaptırdı kendı hatasından dolayı ve komple sanzuman koyuldu sıfır olarak 1800 lira demek istedigim otomatik vites onceden korkulacak seydi artık korkulacak biseyi yok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,937
Kaydolan Son Üyemiz
İsmet Avcıoğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri