Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tesekkurler en azindan onlari bizimle paylasirsaniz bizde o sekilde kesitirip deldirmenin yolunu bulmaya calisip bizde sizin gibi alt korumaya sahip olmus oluruz [emoji5]
Daha onceki aracimda kullandim yaklasik 3 sene herhangi bir sorun yasatmadi bana ssangyondu aracim aksine yol tutusu artmisti ve goruntusu guzellesmisti
Merhaba 265 65 17 olan orjinal jantlara spacer tAkip daha disa acmak istiyorum satan arkadaslar varsa alabilirim yada olculeri olan varsa onuda alip tornacida yaptirabilirim yardimlariniz icin tesekkurler
Ynt: Ssangyong Actyon Sports'a 5 Cm Spacer Uyguladık...!
bu arada bende pendikte oturuyorum biz pendikte 2 aracız su anda tanısmak isterseniz memnunıyetle tanısmaya hazırız :) selim abininde adına konusmus oldum ama sıkıntı olmaz dıye dusunuyorum :)
Ynt: Ssangyong Actyon Sports'a 5 Cm Spacer Uyguladık...!
mrb
ediz abi bu resimlerdeki spacer benim araca olur mu bu resımlerın sahibi abiyi bugun aradım birine soz vermıs o olmazsa bana donus yapacak ben takıcam ve guzel olucagına ınanıyorum. ;) ;D
Ynt: Actyon Sports Hakkında Merak Ettiklerim.
öncelikle benim aracın sanzumanı 180.000 km de ben almadan once sahibi komple yaptırdı kendı hatasından dolayı ve komple sanzuman koyuldu sıfır olarak 1800 lira demek istedigim otomatik vites onceden korkulacak seydi artık korkulacak biseyi yok...