Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araç hala satılıktır. İlgilenenler veya araç hakkında detaylı soruları olanlar iletişime geçebilirler her zaman. Teşekkür ederim .. Telefon numaram: 05332454373
İlan günceldir. Araç fiyatı: 77.250 TL dir. Abartmamak kaydi ile pazarliga aciktir. Detayli bilgi almak isteyenler telefon ile ulasabilir ..
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim Ömer kardeşim sen de öyle, yeni aracın hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanman dileğiyle.. Görüşmek üzere ..
Ömer kardeşim üzuldüm duruma inan bana, herkes böyle değil ama ne yazık ki cok fazla bu şekikde olan insan var Def ciler arasinda zaten de lafini etmiştim sana .. Hayırlı uğurlu olsun aracin, güzel günlerde kullanman dileğiyle ..