modifci kullanıcısının son içeriği

1. modifci

Katlanabilir Rüzgar Türbini Yapıyorum

Merhabalar, şu an arıkovanına başvurdum değerlendirme sürecindeyim. Yaptığım prototip 10w üretiyor ama seri üretim versiyonu 15-20 w arası olacak. Ve yaptığım testlere göre 30 km/s rüzgara dayanabildi. ve ağırlığı şu an 2 kg
  2. modifci

Katlanabilir Rüzgar Türbini Yapıyorum

Herkese merhabalar. Kampçıların büyük sorunlarından olan enerji sıkıntısını çözmek için katlanabililen bir rüzgar türbini yapıyorum. Şu an prototip tamamlandı. Birkaç yatırımcıya sunum yapacağım yalnız pazar araştırması için bu sitenin uygun olacağını düşündüm. Siz almayı düşünür müsünüz. Fiyatı...
  3. modifci

Bisiklet Tekniği

Açıkçası düşme eğitiminin en iyi yolu düşmek :) Yani bisiklette refleks gelişimi için çok bir seçenek yok ama slalom yapabilirsiniz bunny hop denemeleri yapabilirsiniz. Yokuş aşağı giderken kendinizi selenin arkasına kaydirin. Başka da verebileceğim çok tavsiye yok açıkçası
  4. modifci

Dünya Turu Için Bisiklet Toplama,kadro Seçimi

Ben de aynı şeyi soyleyecektim. Ege turumda gidon kırıldı. Neyse ki orada bir alüminyum kaynakçısı vardı da kaynattı ama şans tamamen. Lastikler çok önemli schwalbenin direk world tour serisi var bunun için üretilmiş. Uzun turlarda ağırlığa çok takilmamak lazım. Ekstra olarak söyleyebileceğim...
  5. modifci

İstanbul Çevresi Motorsiklet İle Hafta Sonu Kaçamağı Yapılacak Yerler

Ömerli çevresi olabilir. Göl biraz kurumuş ama yine de güzel bir ortam
  6. modifci

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar, ben Batuhan. Yeditepe Üniversitesi'nde öğrenciyim. Bisiklet, kampçılık ve karavanla ilgileniyorum. Umuyorum gezilerde tanışma şansımız olabilir. Aynı zamanda bir ahşap atölyem var. Akıllı mobilyalar, dekorasyon malzemeleri üretiyoruz. Şimdi de karavan iç döşeme ve mobilyaları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,977
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR