Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karia Yolu Datça Yarımadası Parkuru
Sağolun inşallah iyi geçer .
Kitabı tabii ki aldım .Yazdan beri hatmediom ama bi şey anlamadım .Likya yolu kitabından da anlamamıştım .paldur küldür yürüdüm.Hele adrasan Gelidonya arasında bayağı bir sefer kayboldum .Ama buradan nedense bu sene bir...
Herkese selamlar ;
Uzan zamandır planladığım Karia yolunun Datça etabını yürümeye 04/04/2015 tarihinde başlayacağım . Yol ile ilgili bir çok sıkıntı olması , yeni ve henüz bir çok kişi tarafından bilinmemesi nedeniyle en kolay olduğunu düşündüğüm Datça etabını yürüyeceğim .Hazırlıklarım...
Ynt: Karia Yolu Hakkinda
Ben nisan ayı başında yürüyeceğim .Ama hala daha hangi parkuru yürüyeceğim konusunda karar veremedim .Sorun şu ki likya yolunda ki gibi güncelere ne yazık ki ulaşamıyorum .Kitap da çok tek düze anlatmış .Bozburun ve datça parkurları arasında kararsız kaldım .Ne yazık ki...
Ynt: İzmir'e Yakın Denize Girebileceğimiz Kamp Yeri Tavsiyesi
Karaburun civarında bir çok koy var .Çeşmesi v.s olan .Ama tuvalet ve duş yok tabii .Doğadasınız olacak o kadar .Su olduktan sonra sorun yok .Karaburundan da ulaşımı zor ama bisiklet v.s ile ya da yürüyerek ulaşabilirseniz Hamzabükü...
Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum Ve Tek Kişilik Kamp İçin Tavsiyeler
Merhaba ;
Öncelike hoşgeldin . Eğer gün boyu yürümek ardından kamp kurmak istersen karia ya da likya yolu gibi parkurların belli kısımlarını tavsiye ederim .Ben mesela Likya yolunu solo yürüdüm hiç sıkılmadım ( parça parça ) Ve...
Herkese merhabalar ;
Nisan 2015 de Karia yolunun 7 -8 günlük bir parkurunu yürümek istiyorum .( İşimden izin alabilirsem )
Düşündüğüm parkurlar gökova ya da bozburun parkurları .Bozburun doğa açısından daha cazip gelmekle beraber zorluk derecesi biraz fazla gibi .Solo bir yürüyüş olacağı için...
Ynt: İlk Defa Şehirler Arası Yürüyüş Yapacağım
Merhaba ,
Öncelikle izleyeceğin yol önemli yani güzergahın ne olacak .Araç yollarından mı yürüyeceksin ki mantıklı olan bu , çadır kurman zorlaşabilir .Otoban karayolu gibi yoların etrafında ki arazi genelde sahipli olur .Çadır kurmana izin...
Ynt: Osmanlı Ocağı Nasıldır?
Çok dandik bir yakıt .Ben de bir zaman gaza geldim kullanayım dedim .Rüzgarlığını sırt çantası ile kamp yaptığım için kendim yaptım bir nevi alkol ocağı gibi oldu .İnanın alkol oacağı kadar bile iş görmüyor .Ve gerçekten ama gerçekten çok tehlikeli .
Bunun yerine...
Ynt: Merhabalar - Evolite Excamp 4 Çift Tente Çadır Hakk.
Merhaba
Söz konusu çadırı bilmem kullanmadım .Ama özelliklerine göre 3 saat ancak bir yağmura dayanan altı da 5 saatlıik yağmura dayanan hantal ağır bir çadır ( 4 kişilik olması sebebi ile ) Yaz için kullanılabilir gözüküyor .
Ynt: Datça'da Kamp Yapanlar !
Merhaba ;
İnternetten ve siteden Karya yolu nu araştır .
Datça parkuru sana göre olabilir .Kitabında da kalıncak yerler belirtilmiştir .
Ynt: Muğla Ve Antalya Kamp Alanları
Eğer istediğin yere kamp kurmak istiyorsan tabii ki müğla ve Antalya da da dolu yerler var ( Ateşe dikkat )
Bunun için size güzel bir güzergah da tavsiye etmek gerekirse likya yolunu ya da muğlayı çokça içine alan karya yolu derim .
Bu iki güzergah için...
Ynt: Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü 2
Açıkçası bu rotayı görmeyi çok istiyorum .Deminde dediğim gibi deniz kenarında hiç kamp yapmadım .Dağlardan bıktım açıkçası .Siz değiştirebilirseniz beklerim ben pazar günü kas dan yürüyüse başlayacağım .
Ynt: Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü 2
Olayı özetler isek .
Ben bu cuma akşamı ankaradan Kaş a hareket ediyorum ( 4 ünde )
Güzergahım kaş dan olimposa 7 günde yürüyüş sürem .
Bu güzergahta bir tükle karşılaşırsam sorarım , Gezenbilir üyesi misiniz diye .
İlk defa denize sıfır kamp yapacağım...