Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Pc 1700 Model 12v-68ah Odyssey Aku
aslan bey merhaba;
ürünün garantisi devam ediyor mu ?
bu geçen süreçte akü yattımı durumu nedir ?
Bir de fiyat olarak son ne düşünüyorsunuz (Yenisi için 847+KDV fiyat aldım)
Ynt: Dıy - Kes Ve Döndür (caster Açısı)
Akslarım geçen hafta geldi ancak yoğunluktan fırsat bulup takamadım, hafta içi kendime zaman yaratabilirsem hafta içi olmadı pazar günü toplayacağım.
Ynt: Dıy - Kes Ve Döndür (caster Açısı)
Arkadaşlar teşekkür ederim, fazla offsetten kaynaklı camber açımdada bozukluk var, (çatallar eğilmiş) onu düzeltmeye uğraşıyoruz.Birşeyler yaptık ama sonucu net görmek için lastikleri üzerine takıp görmek lazım.Amerikadan chromoly akslar sipariş etmiştim...
Arkadaşlar merhaba, uzun bir aradan sonra tekrar Gülazere birşeyler yapmaya başladım ve yaptığım şeyi bir makale tarzında yazacağım ki bu konuda hiçbir Türkçe kaynak yok.Benden sonra aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar yararlanabilsin.
Öncelikle Caster nedir onu anlatayım;
Caster diferansiyel...
Ynt: Project Gülazer: 38" Tsl, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock Ve Fazlası
Valla ilanı verirken de hiç ayrılacakmış gerçekten satacakmış gibi düşünmedim.Şubatta düğün yapacağım, düğün dernek ev bark biraz nakit ihtiyacından dolayı satıyorum.Ancak hala yeni birşeyler yapıp masraf etmeye...
Ynt: Pw 250 Diferansiyel Sorunu
Direksiyon amortisörüyle alakası yok sarsıntının.Death Wobble denen olay oluşuyor büyük ihtimalle.Makas küpelerini, burçları, rot başlarını, rotilleri kontrol etmelisiniz.Direksiyon sistemindeki bir boşluktan kaynaklanıyor sıkıntınız.