motodiver kullanıcısının son içeriği

1. M

8 Koltuklu Otomobil Ruhsatlı Defender, Emniyet Kemersiz Muayeneden Geçer Mi?

Herkese selamlar. 8 kişilik otomobil ruhsatlı defender aldım. 2 ay sonra muayenesi var fakat hiç emniyet kemeri yok. Öndeki sürücü ve yolcu koltuğuna tabi ki emniyet kemeri taktıracağım. Fakat arkadaki koltuklar için emniyet kemeri yaptırmak zorunda mıyım? Arka koltuk düzeni, fotoğraftaki gibi...
  2. M

Bd30 Motor Çalışma Sıcaklığım Düşük Kalıyor.

Herkese selamlar. BD30 motorlu 110 defender'ım var. Çalışma sıcaklığı hareket halinde 60 dereceyi bulmuyor bile. Çok dur kalk yaparsam 60'ı çok az geçiyor. Bu sıcaklıklar normal mi? Bana çok düşük geldi. Teşekkürler.
  3. M

Teqe Marka Defender Cam Korlukları

satışınız devam ediyor mu?
  4. M

Defender Için Lastik Tavsiyesi Ve Satılacak Aksesuarlar

Selamlar, 265 75 16 ile muayeneden gecebiliyor muyuz? Tesekkurler.
  5. M

Off-road Için En Iyi Pick-up?

Bence de l200 ön plana çıkıyor. Özellikle arka kilidin standart olduğu paketler bence 1-0 önde. Motor hacmi, kolay yedek parça tedariği, piyasasının harekeli ve hesaplı oluşu tercih sebebi diye düşünüyorum.
  6. M

Camper Için Pickup Mı, Suv Mi?

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben de tercihimi suv'den yana yapmaya karar verdim. Araç olark 06-07 jeep grand cherokee 3.0 crd wk alacağım. Muhtemelen sizinle aynı yolu izleyeceğim. Önce tabanda yatmaya çalışırım, olmazsa tecrubenize istinaden yüksek olmayan bir platforma dönerim. O da...
  7. M

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

Aracın özelliklerini keşfettikçe daha çok seviyorum:) Tamponun altındaki uzantı kolayca sökülebiliyormuş, bu da ciddi yaklaşma açısı veriyor. Güzel de bir a/t lastik aldıkmı, çok bişey yapmaya gerek yok:) Video: https://www.youtube.com/watch?v=XToleDB5_RY&ab_channel=TheValleyofAwesome
  8. M

Teşekkürler, sigortacı tanıdığa sordum, sorun olmayacağını söyledi, bu da tamam:) Tamam şimdi oldu:) Kamp için alıyorum, off-road için off-road yapmayacağım ama kamp için bakir yerlere giderken aşabilmek için kullanacağım. O yüzden diferansiyel konuları önemli benim için. 06-07 gc wk 3.0 crd...
  9. M

Biraz karıştı ama:) LSD yi istiyorum özellikle, bu durumda seçimim daralıyor. 06-07 qd2 limitedlerde var diye anlıyorum. Zaten vitesin arkasında quadra-drive 2 diye yazıyor, bunu görmem yeterli sanırım?
  10. M

2006 modellere kasko yapılmıyor mu?
  11. M

Tabi olabildigince modelli almaya calisacagim. Makyaj 2008 de geliyor sanirim, on farlarda kucuk bir degisiklik var, mekanik bir guncelleme duymamistim, fark nedir?
  12. M

Selamlar, Tüm konuyu okudum, gc 3.0 crd'yi son kararım haline getirdiniz, teşekkürler:) En kısa zamanda kendi aracımı satışa çıkarıp, gc almaya çalışacağım. 200k km altında kalmaya çalışacağım, güzel bir araç denk gelirse 250k km ye yaklaşabilirim. Bütçe olarak 220k tl lere çıkabilirim. Çok...
  13. M

Jeep Cherokee 2.8 Crd Hangisini Tercih Etmeliyim

Teşekkürler, tercihim wh 3.0 dan yana olacak gibi bu durumda:)
  14. M

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Ben de bunu planlıyorum, denediniz mi? Koltukları yatırınca düz zemin oluşuyor mu, 190 uzunluk görebiliyor musunuz?
  15. M

Camper Için Pickup Mı, Suv Mi?

Son araştırmalarımdan, sonra (bütçe+ihtiyaçlar vs bağlı olarak) jeep cherokee'de karar kıldım. Bazı sorularım var; 1. Aracın içine camper yapabilirim, internetten gördüğüm 2.8 crd'de (kj) koltuklar yatınca 1.5 mt uzunluğa çıkıyor, ön koltuklar ileri itilip, öne yatırıldığında 1.9 mt ye çıkar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri