motorkafa kullanıcısının son içeriği

1. M

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Merhaba arkadaşlar Halen bir karavan bulamadım:( Aramaya devam ediyoruz. sizce bu motokaravan bu fiyata alınır mı...
  2. M

Motokaravana Çevirme İşlemi İçin Firma Tavsiyesi

Ynt: Motokaravana Çevirme İşlemi İçin Firma Tavsiyesi Merhaba Yanıtınız için çok teşekkürler, araştırmaya devam ediyoruz. Her firmanın kendini övdüğü bir ortamda objektif bir kullanıcı yorumu almak güzel. Umarım en doğru tercihi yaparız.
  3. M

Motokaravan İçin 3 Aday

Merhaba değerli karavancı abilerim; Kız arkadaşımla birlikte hafta sonları kullanacağımız bir motokaravan yaptıralım dedik, ama yapımcı firma en az 3 ay sonraya gün veriyor. Oysa biz yaz geçmeden almak istiyoruz. Birkaç tane ilan buldum. Sizce fiyat-performans olarak hangisi en alınasıdır...
  4. M

Motokaravana Çevirme İşlemi İçin Firma Tavsiyesi

Merhabalar Bir Ducato alıp motokaravana çevirtmek istiyorum. Dolphin, Dolly v.s. gibi firmalar buldum. Hangi firmanın işçiliği ve malzeme kullanımı iyidir. Özellikle Dolphin tasarımları hoşuma gitti, şikayetçi olan var mıdır? Bu iki firma dışında önerebileceğiniz başka firma var mıdır? Teşekkürler.
  5. M

Maxi Scooter için kask ve koruma ekipmanı

Ynt: Maxi Scooter İçin Kask Ve Koruma Ekipmanı Merhaba Dünyaca bilinen ve yedek parçası bulunabilen bir kask almanı öneririm. Kapalı kasklar en güvenliler. 3 marka kullandım onları önerebilirim. http://www.motosikletaksesuarlari.com/NOLAN-Kask_br_76...
  6. M

Lastik secimi

Ynt: Lastik Secimi bu lastiği öneririm http://www.motosikletaksesuarlari.com/MICHELIN-Motosiklet-Lastigi-90-90-21-54S-on-Lastik-Michelin-Anakee-2_332.html#0
  7. M

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? f650 gs
  8. M

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu 35 yaşında iflah olmaz bir enduro tutkunuyum. Her türlü aktiviteye beni de çağırın darılırım:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri