motorola kullanıcısının son içeriği

1. M

Ssangyong Kyron Aldım.......

Hayirli olsun. Allah kazadan beladan korusun LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. M

2019 Yili İki̇nci̇ Dönem Amatör Telsi̇zci̇li̇k Sinavi (27 Ekim 2019 Pazar)

Sinav hangi konulardan yapiliyor? GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. M

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Tesekkurler. :) GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. M

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Kacak varsa basinc artar mi azalir mi? Azalmasi gerekmez mi? Ben mi birseyleri yanlis yorumluyorum? GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. M

Ihale Ile Alınan Araçlar. Acil Yardım!!

Ne kadar ayip. Insan abisi/babasi yasindaki birisine boyle yazar mi.... GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. M

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

Hayirli olsun. Kazasiz belasiz binin insallah... fotolari bekliyoruz :).... GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. M

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

Yanlış hatırlamıyorsam Eskiden il/plaka değişikliği olduğu zaman trafiğe çıkış tarihi de değişiyordu ama son durumu bilmiyorum. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. M

İlk 4x4 Aracim Olacak

Yanlis hatirlamiyorsam 40binde bir enjektor degisimi gerekiyor diye okumustum. Forumda bir konuda gecmisti. Mealen 'Gaz benzin gibi enjektorleri sogutamiyor buda sorunlara yol aciyor' diye yazmisti bilenler GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. M

12 V Çakmaklıkla Çalışan 200 W Oto Isıtıcı

200w icin 12v da yaklasik 17A akim cekilir. 110AH aku teorik olarak 6 6.5 saatte bosalir. 200w ortam isitmasi icin az olabilir. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. M

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Burayi tekrar dikkatlice okursaniz birseylerin ters oldugunu goreceksiniz... GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. M

Sıfırdan Başlıyorum. Yardım Lütfen! (çadır Seçimi, Alternatifler Ve Sorularım)

Cok guzel bir baslik. Takipteyim.... GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. M

Satılık 2005 Model Cherokee Kj 2.8 Crd

Oncelikle hayirli satislar... Yakit tuketimi ve yillik mtv si ne kadar acaba? GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. M

Frontera Gaz Yememe

Gaz konusunda bilgim yok. Gaz az geliyor sanki, daha tecrubeli arkadaslar da yorum yapacaklardir.... GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. M

Frontera Gaz Yememe

Benzer sorunu gecmiste suburban ile yasamistim. Benzin pompasi degisince sorun duzelmisti. Belki bir fikir olur.... GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,690
Kaydolan Son Üyemiz
ysnmt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri