motosikletgezi kullanıcısının son içeriği

1. M

Türkiye'deki İthal Karavan Distribütör Firmaları

yeni karavan almış bir arkadaşınız olarak, aydos karavanın fiyatlarının doğru olmadıgını söylüyebilirim. 15000 dedikleri dükkandan içeri girdiğinizde 18000den aşa olmuyor. 20000likde 25000 euro. burda dediği fiyata tek getiren Agus.
  2. M

Bürstner Premio Life 430 Ts Mi Yoksa Weinsberg 390 Qd Mi? Yardım Lütfen

Ben Weinsberg 390 almayı tercih ettim, çünkü bürstner kasıma anca gelicekti. Eğer ikisi aynı anda gelseydi Bürstneri tercih ederim. İç yapısını daha çok beğendim
  3. M

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Merhaba, yaklaşık 3 aydır karavan arayışındaydım. neredeyse her markaya baktım inceledim ve fiyat teklifi aldım. Türkiye menşeli üreticiler çıldırmışlar. Mesela Başoğlu karavan. Caretta yı showrromda gezdim, içi 3 kişi için yeterliydi. Sonra oturduk opsiyonları eklemeye Caretta oldumu Hobby...
  4. M

2016 Jimny Namı Değer -ares-

selam, İlk başta nisan gibi fransa turu sonra temmuzda isveç diye düşünüyorum. Asıl hedefim moğolistan ufaklıgı gezdirmek istiyorum, motosikletimle gitmiştim ama böyle daha rahat olucak. Hoş vinç almam gerektiğini söylüyor herkez ama ben motosikletle hiç öyle zor birşeyle karşılaşmamıştım...
  5. M

2016 Jimny Namı Değer -ares-

Merhaba arkadaşlar, Sizlerle oğlumun ismini verdiğim 2016 model jimnymin fotoğraflarını paylaşmak istiyorum. Umarım beğenirsiniz. Araçla ilgili tecrübelerimi bu başlık altında yazıcagım, ben off road yapan bir insan değilim, sadece uzun geziler için aldım.Afrika,asya avrupa gibi...
  6. M

Defender Almak İstyotum Bilgi Gerekli Acemi

Ynt: Defender Almak İstyotum Bilgi Gerekli Acemi Foruma abone olmamın nedeni defender araştırıyor olmam ve burasının karşıma çıkması amacım sadece bu amacıma ulaşıncada tekrar ihtiyacım olan bir konu olursa konu açarım bunların dışında insanlara cevap(başka konular için) yazmak gibi bir derdim...
  7. M

Ynt: Defender Almak İstyotum Bilgi Gerekli Acemi sitelere aktım ve fiyatlar gerçekten yüksek geldi tam donanımlı olan araçlar,arada derede bir araçta yok.Ve gördüğüm kadarıyla lastik kalınlarıda epey fazla ve agır offroad için yapılmış çoğu.Bunlar tur için iyi değiller sanırım land cruiser lara...
  8. M

Ynt: Defender Almak İstyotum Bilgi Gerekli Acemi herkeze çok teşekkürler hala araç arayışım sürüyor. Land Rover gen rahattır motosiklette haliyle süspansiyonar yetersiz kalıyor birde ben çok araziye giriyorum defender yada o tarzda bir araç beni en azından bir nebze kurtarır gibi.
  9. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Adım derşan motosiklet tutukunuyum. İhracat yapıyorum ve profosyonel otomobil ve motosiklet fotografçısıyım. Eşimle uzun yol yapıp bol bol fotoğraf çekiyoruz ve facebooktan yayınlıyoruz.
  10. M

Selamlar, Motosikletimle dünya turu yaptım,Şimdi evlendiğim için daha rahat bir kara aracıyla yeni bir tur yapmak istiyorum. Yollarda çoğunlukla defenderlara rastladım ve şimdide bu aracı almak istiyorum.Yanlız bütçem 20 000 tl geri ve tamirat içinde 5000 tl ayırmayı düşünüyorum.Beni üzmüyecek...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR