mountain43 kullanıcısının son içeriği

1. M

Satılık Wouxun Kg-uvd1p

Ynt: Satılık Wouxun Kg-uvd1p Kaçırılmayacak fiyat: 250 TL Güncel. Herkese iyi günler.
  2. M

Satılık Salomon Exit 2 Aero Ayakkabı

Ynt: Satılık Salomon Exit 2 Aero Ayakkabı Evet duruyor. :) Gore-tex değil hocam maalesef.
  3. M

Satılık Wouxun Kg-uvd1p

Ürün, hiç kullanılmadı, kutusundadır. Fiyatı 300 TL' dir. Son fiyatıdır pazarlık teklif etmeyiniz. Kargo alıcıya aittir. Düşünen amatör dostlara şimdiden hayırlı olsun. Teşekkürler.
  4. M

Goretex Tamiri ?

Ynt: Goretex Tamiri ? Merhaba Kadir Bey, güzelim pantalonun dizini kazma ile mahvettik eğitimde. :) Cana gelmesin dedik artık. Önerilerinizi dikkate alıcam. Teşekkür ederim.
  5. M

Goretex Tamiri ?

Goretex pantalonumun dizinde 1 cm lik bir yırtık oluştu. Tamiri için önerilerinizi bekliyorum. Bu iş için kullanılan bantlar varsa nereden temin edebilirim. Saygılar.
  6. M

Ynt: Satılık Salomon Exit 2 Aero Ayakkabı Uygun olmaz hocam. Saygılar.
  7. M

Ynt: Satılık Salomon Exit 2 Aero Ayakkabı Hala beklemekteyim. :) Ne ayakkabıymış arkadaş satılmadı gitti. Saygılar.
  8. M

Ynt: Satılık Salomon Exit 2 Aero Ayakkabı Hocam uyması lazım, çok hafif ve rahat bir ayakkabıdır. Saygılar.
  9. M

Ynt: Satılık Salomon Exit 2 Aero Ayakkabı Karaman da yaşıyorum. İlk mesajımda eu, uk numaraları var onlarla kıyaslayınız.
  10. M

Ynt: Satılık Salomon Exit 2 Aero Ayakkabı Hocam, ayakkabı duruyor elimde. En fazla 1 ay giymişimdir, öyle söyleyeyim size. Teşekkürler.
  11. M

Ynt: Satılık Salomon Exit 2 Aero Ayakkabı Ayakkabının fiyatı 100 TL ye düştü. Kargo alıcıya ait. Saygılar.
  12. M

Ynt: Satılık Salomon Exit 2 Aero Ayakkabı Gezenbilir farkıyla çadırımı 1 hafta gibi bir sürede satmıştım. Salomonlar biraz bekletecek galiba. ;D İlan günceldir, herkese saygılar sevgiler.
  13. M

Ynt: Satılık Salomon Exit 2 Aero Ayakkabı Telefonumu profile ekledim, öneriniz için teşekkürler.
  14. M

Ynt: Satılık Salomon Exit 2 Aero Ayakkabı İlan güncelliğini korumaktadır. Saygılar.
  15. M

Ynt: Satılık Salomon Exit 2 Aero Ayakkabı Merhabalar, Karaman da ikamet ediyorum. Normalde 43 numara giyiyorum, internetten satın aldığım ayakkabılarda 2 numara büyük alıyorum, lafuma markasında 45 ayağıma tam oluyor (29,5 cm denk geliyor). Saygılar.
Geri