mr. nobody kullanıcısının son içeriği

1. M

Gezenbilir; Niğde Aladağlar Emler Zirve Tırmanışı (16 - 17 Haziran 2012)

Ynt: Gezenbilir; Niğde Aladağlar Emler Zirve Tırmanışı (16 - 17 Haziran 2012) arkadaşlar üzülerek belirtiyorum ki ben gelemeyeceğim. uygun zemini hazırlayamadım. ters istikametten kendi imkanlarımla gelecektim kısmet değilmiş. bir daha ki etkinlikte umarım birlikte olabiliriz.
  2. M

Ynt: Gezenbilir; Niğde Aladağlar Emler Zirve Tırmanışı (16 - 17 Haziran 2012) arkadaşlar demir kazık dağ evine giderken niğdeden mi geçilecek? ankara dışından katılacak arkadaşlarla demirkazık dağ evinde mi buluşulacak?
  3. M

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi peki hangi etkinliklerde kullanabilirim? botun tabann yumusak olması ve hafif olması hoşuma gitti bütçeme de uygundu.
  4. M

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi X Tracks Mid WP Trekking Ayakkabısı ile hangi dağlara çıkabilirim arkadaşlar? http://www.k2outdoor.com.tr/X-Tracks-Mid-WP-Trekking-Ayakkabisi,PR-1876.html
  5. M

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi otomatik krampon karda yürümek için botun tabanına geçirilen dişli bir alet.
  6. M

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi La Sportiva Makalu Naturale Bot nasıl bilgisi olan kullanan arkadaş var mı ? http://www.kutupayisi.com/Product.aspx?ProductId=4086
  7. M

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi boreal atlas ve boreal bulnes modeli arasındaki farklılıklar nelerdir? ikisi de aynı amaç için tasarlnmış gibi geldi bana.
  8. M

Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi

Ynt: Boreal Atlas Ayakkabı - Ürün Değerlendirmesi peki hangi marka ayakkabı alalım arkadaşlar?ağrı dağında beni yarı yolda bırakmayacak bi ayakkabı????
  9. M

Ynt: Gezenbilir; Niğde Aladağlar Emler Zirve Tırmanışı (16 - 17 Haziran 2012) Teşekkür ederim Murat bey, bende listedeyim o zaman :) Memnun oldum, Sefa Nergiz/Kahramanmaraş 01. Efe Karaismailoğlu….……1 kişi 02. Murat Albayrak...........1 kişi 03. Ertürk AŞAR...............1 Kişi 04.Yüksel...
  10. M

Ynt: Gezenbilir; Niğde Aladağlar Emler Zirve Tırmanışı (16 - 17 Haziran 2012) Merhaba arkadaşlar; tırmış için kendi imkanlarımla niğdeye gelsem sonrasında sizin ekiple beraber hareket etsem nasıl olur ?beni bilgilendirirseniz memnun olurum. (hem ters istikamet kahramanmaraştan gelecem hemde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri