mr.tıly kullanıcısının son içeriği

1. mr.tıly

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet bey, keyifle okudum yazdıklarınızı. Ne güzel, ne mutlu size. Hep sağlık ve huzurla gezin inşallah..
  2. mr.tıly

Yetim'lerin Yol Hikayeleri

Ynt: Yetim'lerin Yol Hikayeleri Güzel paylaşımlarınız için çok teşekkürler. İlgiyle takip ediyorum.
  3. mr.tıly

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Seyfettin bey, şimdiden çok güzel gözüküyor. elinize sağlık.
  4. mr.tıly

Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın inşallah
  5. mr.tıly

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoşgeldin mesajlarınız için tekrar teşekkür ederim. Sizler gibi karavan dünyasına gönül vermiş değerli ustalardan bu mesajları almak gurur verici.. Sanıyorum bir çoğunuzun belirttiği hastalığın ilk evrelerini yaşamaktayım. Sabahları siteye gelen Ducato öğrenci...
  6. mr.tıly

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet bey, Hayırlı uğurlu olsun. Heyecanınızı ne güzel anlatmışsınız. Okurken aynı heyecanı yaşadım sanki.. Ah o tüv'dekiler bilse mtrs'nin üzerinde ne çok emek olduğunu ne zorluklar, ne fedakarlıklarla yapıldığını. Bırakın sizi...
  7. mr.tıly

Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) İsmail bey, gerçektende mutlu son olmuş. Aracınızın en ince ayrıntısını planladığınız ve inşa ettiğiniz çok belli. Özellikle renk seçimleriniz konusunda sizi tebrik etmek isterim. Aracınız çok kullanışlı ve çoook şık gözüküyor...
  8. mr.tıly

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Hocam kolay gelsin. İlgi ve hayranlıkla izliyorum..
  9. mr.tıly

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX) Bekir bey, Eski tarihli projeleri takip etmek, güzel bir film izlemek gibiydi. bir solukta izleyip ( okuyup ) sonunda vay be diyordum. Mutlu son.. Ama gündemi yakaladıkça filmler heyecanla bir sonraki bölümü beklenen...
  10. mr.tıly

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

Mehmet bey, Sizi yorduğu belli ama güzel bir eser oluyor. İlgiyle takip ediyorum. Emeğinize sağlık.
  11. mr.tıly

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
  12. mr.tıly

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Tüm GEZENBİLİR dostlara merhaba, İstanbul'un bir ucunda ikamet edip, diğer ucunda çalışan ve her mesai günü trafik keşmekeşi ile cebelleşirken uzun ve trafiksiz seyahatlerin hayalini kuran 38 yaşında tipik bir kentliyim. Hani organik gıda görünce heyecanlanan...
  13. mr.tıly

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet bey, eserinizle ne kadar övünseniz az. Başından sonuna kadar hayranlıkla okudum. Hayal gücü, beceri, emek, sabır.. Hayranlığımı ifade edecek kelime bulmakta gerçekten zorlanıyorum. Bunun adı bence sanat'tır. Sizi ve bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR