mrcll kullanıcısının son içeriği

1. M

YARDIM ONERI

Ynt: YARDIM ONERI yaylarida degistirdiniz mi? bende gecen yaz sonu sadece amortisorleri degistirdim yaylari hala orjinal simdi onlari da degistirmeyi dusunuyorum eger yaylarida degistirdiyseniz temin edebilecegim yer ve fiyat verebilirmisiniz ???
  2. M

YARDIM ONERI

Ynt: YARDIM ONERI acaba lastiklerle hic araziye girdinizmi arazide ki performansi nasil ? ve araaciniz galiba belirtmediginiz icin stock olarak dusundum get yok dogrumudur?
  3. M

YARDIM ONERI

Ynt: YARDIM ONERI cok tesekkur ederim haklisiniz atlamisim at takmayi dusunuyorum aklimda da 2 marka var ve 3 model bfgoodrich at ve goodyear wrangler at veya wrangler duratrac duratrac mt olmasina ragmen kullannan arkadaslarim arazide oldugu kadar asfaltta da basarili buluyorlar onlarin...
  4. M

YARDIM ONERI

SELAMLAR STOCK ZJ'DE ORJ LASTIK EBATI 225 75 15'KEN 245 75 15 TAKILABILIYORMUS SIZCE 245 MI TAKMALIYIM YOKSA 235 MI ?? 245 DAHA IYI DURUYOR GIBI GELIYOR FAKAT SURTME IHTIMALLERI VARMIS BUNLAR NELER FIKIRLERINIZI TAVSIYELERINIZI BEKLIYORM.....10 15 GUN ICINDE DE YENI LASTIKLERIMI ALIP...
  5. M

Orjinal Grand Cherokee Zj jantları

Ynt: Orjinal Grand Cherokee Zj jantları 5x 114.3 olma ihtimali yuksek jantlarin eger oyleyse 93 ten itibaren butun zj lere uyar
  6. M

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel ayni soruyu sordum :)
  7. M

KLE 500 (Kawasaki) ile ilgili görüş

Ynt: KLE 500 (Kawasaki) ile ilgili görüş

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44