MrMistik kullanıcısının son içeriği

1. M

İgo Primo İçin Çeşitli Avrupa Ülke Haritaları

Utkubilal kardeş tekrar çok teşekkür ederim. Gerçekten çok işime yarayacak. Ayrıca, daha 24 saat bile olmadı bu siteye (gezenbilir.com) kayıt olalı fakat çok değerli bilgilere ve tecrübelere sahip oldum. Hiç bir çıkar gözetmeden çok iyi ve faydalı bir iş yapıyorsunuz. İyiki varsınız...
  2. M

Tekrar teşekkür ederim. Linklerden açılabilir olanlardaki haritaları indirdim. Ancak şu haritalar hiç paylaşılmamış ya da ben bulamadım; -Yunanistan -Montenegro -BosnaHersek -Slovenya -İspanya -Portekiz -Luksemburg -Hollanda -Slovakya -Macaristan -Romanya Şayet bu haritalar da mevcut ise ve...
  3. M

↑ Merhaba, Evet cihazınızdaki yazılım eski fakat değiştirilmesi o kadar elzem değil. Sadece harita,building ve poi dosyalarını yenisi ile değiştirmeniz yeterli olacaktır. Türkiye haritasını vereyim size Türkiye.rar Cihazdan SD kartı çıkarıp pc ye takın İgo/content/map içine rar daki map...
  4. M

Merhabalar utkubilal kardeş... Öncelikle her yardım/bilgi talep edene karşı yardımsever tavrın ve çözümlerin için teşekkür ederim. Benim de bir konuda bilgiye/yardıma ihtiyacım var. Arabama AVGO S60 marka bir multimedya sistemi taktırdım. Navigasyon sisteminde İGO 8 yüklü ayrıca Avrupa ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri