mrock kullanıcısının son içeriği

1. mrock

Çekme Karavanim Baglandiginda Aracimin Arkasi Havaya Kalkiyor?

Tekerlek davlumbazlarinin cikintilari dingili arkaya almaya engel olabilir.su depolari dingilin tam ustunde ve bos olarak duruyor.zaten uzun yolda doldurcagimi sanmiyorum.Ön tarafa 40 lt.lik musluklu bir plastik su bidonu baglayip agzina kadar doldurursam hem dengeyi saglamis olurum hemde...
  2. mrock

Aracim chevrolet aveo 1.4 otomatik lpgli ve 1250 kg. Civarinda.karavanim hollanda mali cheteau modeli gumrukten kurtarilmis ve resterasyon gormustur.
  3. mrock

Yandan tam resmini cekmemisim malesef
  4. mrock

Tam yandan fotografini cekmemisim malesef
  5. mrock

Cekme karavanim dingilli ve seyir esnasinda da calisan frenli sistemdir.2010 yilinda kupasi bastan revize edilmistir.resimlerde de goruldugu gibi karavanin kuyruk kismina dogru bir meyillenme var.ceki demirini kaplinden ayirdigimda arka ayaklarini onceden acmazsam indirmemissem direk sahlanacak...
  6. mrock

Merhabalar, cekme karavan hususunda daha cok yeniyim.yaklasik bir hafta oldu hollanda mali 650 kg civarinda bir cekme karavan aldim ve aldigim gun karavanla ilk uzun yolumu yaparak eve getirdim.Uzun yolda seyir esnasinda 80 km/h ustune ciktigimda genelde yalpaladi karavanim.Bilhassa bir tanesi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri