mrtcl kullanıcısının son içeriği

1. M

Karavanımı Satıyorum

Arkadaşlar acil nakit durumdan dolayı fiyat güncellendi yapiyorum ilk gelene vereceğim son fiyatım 135 bin daha lütfen indirim talep etmeyelim karavan Şanlıurfa halfeti ilcesinde ihtiyacı olan buyursun daha kullanılmadı sadece içinde iki hafta uyuduk banyo WC hiç kullanilmadi
  2. M

Karavanımı Satıyorum

Tşkler.
  3. M

Karavanımı Satıyorum

arkadaşlar karavanı almak istelen ollursa acil ihtiyaçtan dolay aldığım fiyatın çok altı bir fiyata verevegim 155 bin tl son fiyat
  4. M

Karavanımı Satıyorum

Teşekkür ederim
  5. M

Karavanımı Satıyorum

Markası Rio hocam son fiyatım 185 almış olduğum fiyat 186 idi ve bı kaç bin TL harcadım dismelektirik için en kalnindan 20 m kablo üzerine branda şu an için teker kilidi falan yerine kalın zincir ve kilit aldım tekerleri bağlıyorum çalınma ihtimaline karşı buna benzer malzemeler aldım.
  6. M

Deprem Bölgesi Çeki Demiri Ve Çekme Karavan

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Bende deprem bölgesine yakın bir yerdeyim yaklaşık 20 gün önce aracıma çeki demiri taktırdım. Bahsettiğiniz marka ithal zaten şu an yerli bulunmuyor pek ve edindiğim bilgiler ithal olması daha iyi. Ben k.marasta taktırdım coo memnun kaldım bütün resmi işlemleri vs...
  7. M

Karavanımı Satıyorum

Rio karavan
  8. M

Karavanımı Satıyorum

İlgilenen arkadaşlar için 186 bine aldığım karavanı pazarlıksız son 160 a bırakacağım aciliyetim var arkadaşlar. Sıfır karavan beklemeden etmeden hemen teslim
  9. M

Karavanımı Satıyorum

Haklısınız resim paylaştım özellikleri 4 kişilik 2 m 3.90 ebatinda kontt kaolin fren sistemi webasto banyo kasetli WC Ocak hiç biri kullanılmadı ayrıca 100 lt temiz su deposu ve hidrofor var . Ben sıra beklememk için 186 bine almıştım kesin aliciyla fiyatta anlaşırız şimdiden tşkler bu arada iyi...
  10. M

Karavanımı Satıyorum

Yaklaşık 20 gün önce deprem korkusundan dolayı almış oldugum karavanımı satmak istiyorum. Satma sebebim çok yoğun bir kamuda memur olmam yani kullanacak zamanım yok denecek kadar az. Karavan in içinde sadece on gün uyuduk WC banyo lavoba asla kullanılmadı halen sıfır yani webasto 100 litre temiz...
  11. M

Deprem Bölgesi̇ Için Uygun Karavan Oneri̇leri̇ Arıyorum

Paxil hocam ne yaptınız bulabildiniz mi karavan? Yaklaşık on gün önce çekme karavan aldım deprem bölgesinde yok bende sırf içinde kalmak için almıştım ancak satmak zorundayim maddi durumdan dolayı eğer ilgilenirsen bana dönüş yapabilirsin karavanı sadece bir kez bir km deneme amaçlı çektim ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri