msedat kullanıcısının son içeriği

1. M

Ankara'da Suzuki Servis

Ynt: Ankara'da Suzuki Servis Merhaba; Bilgi vermek istedim. Tecimeroğlu Yetkili Suzuki Servisine götürdüm, Seyhan Usta çok yardımcı oldu ve 5 saat sonra teslim etti. Araçtaki direksiyon titremesi, balans, süspansiyon vb. konularındaki tüm sorunlarımı çözdüler. 1 yıl sonra eski Jimmy'me tekrar...
  2. M

Ankara'da Suzuki Servis

Ynt: Ankara'da Suzuki Servis Merhaba; Bilgi vermek istedim. Tecimeroğlu Yetkili Suzuki Servisine götürdüm, Seyhan Usta çok yardımcı oldu ve 5 saat sonra teslim etti. Araçtaki direksiyon titremesi, balans, süspansiyon vb. konularındaki tüm sorunlarımı çözdüler. 1 yıl sonra eski Jimmy'me tekrar...
  3. M

Ankara'da Suzuki Servis

Ynt: Ankara'da Suzuki Servis Teşekkürler
  4. M

Ankara'da Suzuki Servis

Ynt: Ankara'da Suzuki Servis Teşekkürler, verdiğiniz bilgileri dikkate alacağım.
  5. M

Ankara'da Suzuki Servis

Ynt: Ankara'da Suzuki Servis Teşekkür Ederim Hamdi Bey; İmaj Otoyu duymuştum, referansınızla oraya gitmeyi düşünüyorum. Sonucu haberdar ederim.
  6. M

Jimny Frenlemeyle aynı Anda Direksiyon Vibrasyon Sorunu

Ynt: Jimny Frenlemeyle aynı Anda Direksiyon Vibrasyon Sorunu Merhaba; Yaklaşık 1,5 yıldır bende de aynı sorun var. Bir yıl önce Meb-Atasayar'a götürdüğümde ön disklerin eğildiğini değişmesi gerektiğini söylediler. Başka çözüm var mı dediğimde tornalatmayı önerdiler, ben de tornalattım, fakat...
  7. M

Ankara'da Suzuki Servis

Merhaba; 2008 yılından beri Suzuki Jimny AT kullanıcısıyım. Aracı 0 almıştım. İlk Yıllarda Neziroğlunda, geçen sene Meb-Atasayar'da bakımlarını yaptırmıştım, ikisi de kapandı biliyorsunuz. Bu sene ciddi bir bakım yaptırmam gerekiyor. Sanırım Ön disklerin ve amortisörlerin değişmesi gerekiyor. Şu...
  8. M

Ankara'da Suzuki Servis

Merhaba; 2008 yılından beri Suzuki Jimny AT kullanıcısıyım. Aracı 0 almıştım. İlk Yıllarda Neziroğlunda, geçen sene Meb-Atasayar'da bakımlarını yaptırmıştım, ikisi de kapandı biliyorsunuz. Bu sene ciddi bir bakım yaptırmam gerekiyor. Sanırım Ön disklerin ve amortisörlerin değişmesi gerekiyor. Şu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri