Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tabii ki de Rize'nin yaylalarında konaklayacağım. Gito Yaylası-Pokut Yaylası-Ayder Yaylası-Buzullar'a gideriz ve küçük kaçamaklar ile spontane gelişsin istiyorum.. Onun dışında Borçka'da Karagöl'e kesin gideceğim. Eğer devam etmek isterseniz Arhavi'de Mençuna şelalesine uğrayacağım. Dediğim gibi...
Decathlon çadırı ise yağmur geçirmeme özelliği var mı? Çünkü bölge ülkemizin en çok yağış alan bölgesi sonuçta ve hava durumu her ne kadar iyi görünse de yüksek yerlerde her an her şey değişebiliyor. Bir de rüzgar var tabii.
Benim çadır 3 kişilik, maksimum 4 kişi olursak bence idealdir. Doğa...
Rize'de Ayder-Galerdüzü-Avusor-Gito-Kaçkarlar-Buzul Göllerine ve daha sayamayacağım yerleri gezdim. Artvin'de de Borçka Karagöl - Şavşat ve Arhavi'de Mençuna Şelalesine gittim. Trabzon Uzungöl doğru söylemek gerekirse beğenmedim ama Sümela Manastırı güzeldi.. Karadeniz'de kültür ve doğa gezisi...
Aslında çokta bilmeyi gerektirmez ama çok yer gezip göremezsiniz, böyle bir eksiklik olur sadece. Ben kamp arkadaşı arıyorum, çadır dediğim gibi bende var ve her türlü hava koşullarına uygundur. Düşünürseniz teknik bilgileri konuşabiliriz. İşte çantadır-yemek işidir vs.
Biraz extreme olacak...
Karadeniz'de üçüncü kampım olacak, bölge hakkında bilgiliyimdir ve bölgede ki yerel kampçılar ile uzun süreli olan dostluğum sayesinde bölgeyi daha iyi öğrenmeme yardımcı oldu. Hangi şehirdesiniz ?
Ehliyetime el konulduğu için kişisel aracım şu an için yok. Uçak ile Trabzon'a oradan da Rize'ye Havaş ile geçeceğim. Rize'de araç ve ulaşım sıkıntım olmayacak, bölgede çok fazla arkadaşım-dostum var.
Merhaba. Bayramda Karadeniz'de olacağım bende, Ankara'dan gideceğim Rize'ye.. Rize ve Artvin yaylalarını-göllerini gezip kamp kuracağım. 3 kişilik Jack Wolfskin Yellowstone çadır kullanacağım -eee malum bölge olarak yağmura ve rüzgara dayanıklı çadır şart- ve Kaçkar Dağları'nın hemen eteğinde...