Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Bolkarlar - Medetsiz Zirve Tırmanış Raporu (16 - 17 Temmuz 2011)
Aynı yere bir dahaki etkinliğe daha donanımlı olarak şimdiden hazırım.
Ynt: Gezenbilir Bolkarlar - Medetsiz Zirve Tırmanış Raporu (16 - 17 Temmuz 2011)
evet biz sizleri aşağıdan izledik. ilk sefer için güzel bi nokta
Teşekkür ederim.
Çiğdem Hanım.
Çiğdem Hanım
Yukarıdaki fotoyu çektiğim nokta zaten benim için zirveydi. Daha yukarıları daha sonraları için evet. ;D
Çok güzel bir yerdi doğa harikası. Zirve yapılamadı. Ama ben kendi çapımda zirve yaptım.
Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)
Çiğdem Hanım
Adana'dan keni aracımızla gidiyoruz. Bu gün öğleden sonra yola çıkıyoruz. Orada görüşüp tanışmak dileğiyle. Herkese iyi yolculuklar dilerim.
Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)
Gezenbilir T-shirtleri için yucesan@gezenbilir.com veya ceranus@hotmail.com e-mail adreslerinden birine mesaj atın.
Medetsiz'de stand açılmıyor. Bende biraz tekstil Gezenbilir etiketleri var. Çantaya, şapkaya...
Yarın öğleden sonra karagöle gidiyoruz.
Kamp kuruyoruz. Cumartesi günü gelecek arkadaşları bekliyoruz.