mstonrkvk kullanıcısının son içeriği

1. mstonrkvk

Orçun Usta'dan Ateşleme Sorunu Çözümü

Orçun usta selamlar ben Amasydan Onur. 2001 4.7 wj kasa almak istiyorum ancak araçta marş problemi var araç ikinci marşta çalışmakta benzin pompası değişmiş ancak sorun hala devam ediyormuş. Bu bölgede bu araçlar biraz sıkıntı servis usta anlamında sorun ciddi midir? bu şekilde alsak çözümü...
  2. mstonrkvk

Hayat artık çok daha keyifli H.K.K ...

Hayat artık çok daha keyifli H.K.K ...
  3. mstonrkvk

bir de ek olarak şoför tarafı koltuk ısıtma problemi varmış bunlar ciddi sorunlar mıdır çözümü...

bir de ek olarak şoför tarafı koltuk ısıtma problemi varmış bunlar ciddi sorunlar mıdır çözümü kolay mıdır ? tek araba olacak ev de ilk amerikan deneyimim olacak. forumu inceledim değerli bilgilerinizi okudum. teşekkür ederim.
  4. mstonrkvk

levent bey iyi günler dilerim. Ben Amasyadan onur 2001 model 4.7 wj kasa almak istiyorum. araçta...

levent bey iyi günler dilerim. Ben Amasyadan onur 2001 model 4.7 wj kasa almak istiyorum. araçta ilk marş problemi varmış benzin pompası değişmiş ama çözülmemiş pazarlık aşamasındayız acaba ciddi bir sorun mudur halledilebilir mi ? . değerli bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri