msy52 kullanıcısının son içeriği

1. msy52

Karadenize Bursadan Otostop.. Ama Yardıma Ihtiyaç Var..

Tabiki yayla yolu çok işlek her gün çok sayıda araba gider. Orada yerleşik kalabalık bir nüfus var. Hatta A101 market dahi var giderken pek birşey götürmenize gerek yok. Oltanız varsa balık keyfi yaparsınız. Ha bide gece üşüme ihtimaliniz de var. :)) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla...
  2. msy52

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. msy52

Merkeze yakın değildir ancak fatsadan 70 km yukarıda aybastı ilçesinde perşembe yaylası var konaklama için gezmek için ideal. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  4. msy52

Çekme Karavanla Rize Yaylalar Turu.

Ben de kumruluyum. Hemşeri sayılırız. :) başarılar hocam. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. msy52

Çekme Karavanla Rize Yaylalar Turu.

Keltepenin taşlarını koyun mu sandın. :) Yapım aşamalarınız ve geziniz çok güzeldi hocam. Sizin asıl memleket neresi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  6. msy52

Batıdan Doğuya Karadeniz

Ben Orduluyum ve Giresun'da yaşıyorum bu bölgede gezecek çok yayla var lakin araba yolculuğu sizi bezdirebilir. İki yayla aynı güzergahta çok nadir denk gelir yani her seferinde en az 30 -40 km sahilden çıkıp inmelisiniz. Bunları göze alırsanız Ordu Perşembe yaylasını (Fatsa ilçesinden 70 km. -...
  7. msy52

Atatürk'e Öfke,nefret,hakaret

Tebrikler Orhan bey. Kaleminize sağlık. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. msy52

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ben hep 4+1 yada 5+1 arıyordum uygun olsun diye ve seçenek çok azdı bu haber iyi oldu. Fazla koltukları söküp basit rutuşlarla bi kamp aracı yapılabilir galiba. Muayene zamanı da koltukları tak git. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. msy52

Kendim Yapıyorum! Küçük Aile Karavanım.

Geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede malzemeleri toparlar devam edebilirsiniz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  10. msy52

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Hocam şu "9+1 minübüs ruhsatlı alıp koltukları söksekte mevzuatta sorun olmuyor" için kaynağımız nedir? Detaylı bilgiyi nerden alabiliriz? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  11. msy52

Solar Panelli Aydınlatma Ve Şarz 19 Mayıs Bim

Evet kendi güneş paneli ve 3 lambası var. Şarj olayı da cabası :) Sadece o değil buzdolabı kamp sandalyesi 7w lamba sanki kampçı ve karavancılar düşünülmüş gibi. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. msy52

Solar Panelli Aydınlatma Ve Şarz 19 Mayıs Bim

Şokta olmasın hocam? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  13. msy52

Motokaravanda Klima Sorununa Çözüm !

Yazılanların çoğunu anlamasakta güzel bir ürüne benziyor. Fiyat olarak 169 € yazılmış bütçesi uygun olana iyi bir alternatif olabilir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. msy52

Tavsiyelerinizi Bekliyorum...!

Yani Türkiye piyasası ile bir işiniz olmayacak öyleyse hyundai de değerlendirmeye alınabilir. Ben çevremde sürekli Peugeot arabalarının bol bol elektronik arızası verdiğini görüyorum o yüzden kendime araç baksam Peugeotdan uzak dururum. Kodiakın incelemelerini okuyunca donanım zenginliği...
  15. msy52

Tavsiyelerinizi Bekliyorum...!

Kodiak ülkemizde satışa başladı mı? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri