murat defender kullanıcısının son içeriği

1. murat defender

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Teşekkür ediyorum herkesin yeni yılı kutlu olsun sağlıklı huzurlu günler diliyorum. E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. murat defender

Konfor yönünden defender rakip olamaz korandoya performans yönünden bilmiyorum direksiyonuna oturmadım hiç korando şahsıma daha çok hitap ediyor ama bu net E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. murat defender

Bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ilk izlenimim atik güçlü ve konforlu bi araç beğendim E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. murat defender

Değerli grup üyeleri abilerim hayırlısıyla 3.2 korando ile artık araçlı olarak yanınızdayım daha öncede bahsettiğim Kayserideki aracı aldık. E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. murat defender

Pert haldekileri görmesem daha iyi olur çarşamba günü yerinde incelerim artık E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. murat defender

Çarşamba günü gidicem bi aksilik olmazsa E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. murat defender

Çok teşekkür ederim bilgi paylaşımınız için, benzinli bana da mantıklı geldi. Şu anda satılık bir tane benzin lpgli var Kayseri'de kısmet olursa bi pazarlık edicem yakın zamanda. Bu arada Ankara'da bulunan bi araç sahibi varsa, Kayseri'ye kadar gitmeden önce aracın boyunu, cüssesini görmek için...
  8. murat defender

Teşekkür ederim. Yardımlarınızı bekliyorum. E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. murat defender

Herkese iyi akşamlar dilerim abilerim. Adım murat, forumu bir süredir takip ediyorum. Az sayıda araç kullanıcısı olmasına rağmen yoğun bir bilgi akışı olmuş forumda, bu sebeple daha önce konuşulduysa bu konu kusuruma bakmayın. Ankara'da yaşıyorum, otomatik vitesli bir korando almak istiyorum...
  10. murat defender

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Degerli doga ve spor severler araniza yeni katildim adim murat 27 yasindayim doga ile ilgili herseyi seviyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri