Murat Koç kullanıcısının son içeriği

1. Murat Koç

Ballıkayalar

Ynt: Ballıkayalar 5-6-7 Ekim'de benim planlarımda da var Ballıkayalar kampı; Eğer bekleyebilirseniz beraber bahsettiğim yere kamp atabiliriz... Fakat benim planımda vadi içi yürüşüşten ziyade Ballıkayaların üst taraflarında keşif yapmak olacak...
  2. Murat Koç

Frig Vadisi Kamplı

Ynt: Frig Vadisi Kamplı 28.09.2012 Cuma akşamı 21:00 gibi Kadıköy evlendirme dairesi önünden hareket ile yola çıkıyoruz dönüş Pazar gecesi...
  3. Murat Koç

Ballıkayalar

Ynt: Ballıkayalar Ballıkayalarda Ramiz abi döneminde faiş fiyatlarla otopark ve kişi başı 3TL ödemek zorundaydık :( bu husustan ötürüde bir çok kez kavga yaptık... şimdi ise günübirlik gelenlerden "piknikçiler 15TL" Dağcı olduğunu, kamp atacağını yada kayacı olduğunu söylersen yada hiç bir şey...
  4. Murat Koç

Frig Vadisi Kamplı

Ynt: Frig Vadisi Kamplı Etkinlik linki ve tüm detaylar linkte bulunmakta şuan 3 kişiyiz, Etkinliği incelediğinizde ilginiz daha da artacaktır :D
  5. Murat Koç

Frig Vadisi Kamplı

Arkadaşlar merhaba; İstanbul'dan Aftonkarahisar daki Frig Vadisine kamplı gitmek istiyorum... Masraf paylaşımlı 4 arkadaş aramaktayım ilgili etkinlik linki : http://www.facebook.com/events/362926617122609/
  6. Murat Koç

Kanyon geçişi için bu Neopren elibiseyi önerirmisiniz?

Ynt: Kanyon geçişi için bu Neopren elibiseyi önerirmisiniz? Özel dikim fiyatı kabartacağa benziyor... Lakin araştırmakta fayda vardır diye düşünüyorum... Teşekkürler... 3mm benimde kafama yattı... Teşekkürler...
  7. Murat Koç

Ynt: Kanyon geçişi için bu Neopren elibiseyi önerirmisiniz? Diktirmek mantıklı geldi, teşekkürler @bahadıremin Daha önce neopran elbise diktiren oldu mu? ve ortalama fiyat ne çıkar acaba... Bilgisi olan yazarsa sevinirim...
  8. Murat Koç

İstanbul - Çatalca

Ynt: İstanbul - Çatalca Tepe Kent Güney yamacı maalesef artık uçuşa müsait değildir arkadaşlar inşaat çalışmaları yapılıyor :( @erthem bey, yazınızdaki güney yamacına bu notu eklerseniz, bilgi güncellenmiş olur...
  9. Murat Koç

Arkadaşlar merhaba; Kanyon geçişleri için malzeme almak istiyorum, lakin kararsızım ve pek fazla bilgim yok... Aşağıdaki ürünü önerirmisiniz yada sizin önerebileceğiniz bir neopren elbise varmı? Ürün açıklaması : Aqualung Safaga Mono Erkek Dalış Elbisesi Havale / EFT : 268,61 TL (KDV Dahil)...
  10. Murat Koç

Kanyon geçişleri için gerekli malzemer

Ynt: Kanyon geçişleri için gerekli malzemer @arcaved Okuduğum en güzel makale ve oldukça da faydalı bilgiler sunmakta... Benim için çok güzel bir kaynak oldu malzeme alımlarımı da bu kaynaktaki anlatılan bilgiler ışığında alacağım... Paylaşmış olduğun bilgi alıntıda olsa benimle-bizler ile...
  11. Murat Koç

Ynt: Kanyon geçişleri için gerekli malzemer Islak-Kuru fırsat bulduğum her türlü etkinliğe katılım sağlayacağım... Ama "öncelikli" alınması gereken malzemeler hakkında bilgim olursa daha verimli olacağına inanmaktayım... Başka bir kaynaktan yardım istediğimde bana aşağıdaki şekilde bir...
  12. Murat Koç

Merhabalar; Arkadaşlar Kanyon geçişleri oldukça ilgimi çekti ve bu sezonumda kanyon geçişlerine ağırlık vermek istiyorum... "Lakin site içerisinde araştırdım ve malzeme listesi bulamadım" Kendi grubumuzda "grubumuz için" ortaklaşa malzeme alındığından dolayı maalesef dağcılık için kişisel...
  13. Murat Koç

Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya

Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya Tekrar merhabalar Erdal bey; 18/19/20 Kasım 2011 Yedigöller Kampı ve 25/26/27 Kasım 2011 Kamplı Ilgaz Zirve Yürüyüşüm var... E-posta attım...
  14. Murat Koç

Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

Off road aracım yok ama gelip o ambiansı tenefüs edip bol bol foto ve video çekmek isterdim... Bir dahaki organizasyonda misafir alırmısınız?
  15. Murat Koç

Osmanlı Yayı

Ynt: Osmanlı Yayı Taktım kafaya abi bu okçuluk işini; Anladığım kadarıyla Tirendaz eğitim veriyor ön bilgi alıp bir an önce eğitimini almaya başlayacağım... Eğitim süresi ve maliyetleri hakkında bilgisi olan varmı aramızda...

Geri