Murat1453 kullanıcısının son içeriği

1. Murat1453

Karavan Kasko

Yaptırdığınız firmanın email i varsa yazabilir misiniz? Bir sonraki kasko için teklif alabiliriz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  2. Murat1453

Karavan Kasko

Cem beyle teklifi tamamadık. Dediğiniz gibi manuel teklif alınabiliyor. Verdiğiniz bilgi için de çok teşekkür ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. Murat1453

Karavan Kasko

Teşekkür ederim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  4. Murat1453

Karavan Kasko

Karavanına kasko yapan var mı acaba ? Ben yaptıramadım. Sigortaladım.com ve sigortam.net teklif çıkmadı dedi. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. Murat1453

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

İstanbul Anadolu yakasında karavanı park edecek güvenli yer var mı? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  6. Murat1453

Alkoven Tse Proje Işlemleri

Bilgen mühendislik firması ile görüştüm , üç günde çıkar dedi. Acaba benim onay ne kadar uzadı. Müdür onayında yazıyor. Genel kontrolleri geçmiş. Müdür neyi bekliyor acaba. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  7. Murat1453

Alkoven Tse Proje Işlemleri

İstanbul’da bir firmaya alkovenli kasa karavan yaptırdım. Karavan bitti. Tse projesine de girdi ama 6.gün oldu hâla onay çıkmadı. Acaba alkovenli karavan için ne kadar sürede onay çıkıyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. Murat1453

Banyoda Kullanılan Macun

Dayson poliüretan mastik al. Beyaz renk. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. Murat1453

Akü Ve Güneş Paneli Desteği Ile Yer Tipi Klima Çalıştırılabilir Mi?

solarmarket.com ile görüştüm. 9000 btu klimayı Mexxsun 3000 Watt tam sinüs inverter modeli ile çalıştırabileceğimi söylediler. Ancak 22 derecede saatte 20 dakika çalıştırılabilir dediler. Bilgi bu şekilde. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  10. Murat1453

Cevabınız için teşekkür ederim. ***Alıntı: Bir de araca jeneratör montajı herkesin işi değil, benzinli alırsanız hararetten yangın çıkabilir. *Bu cümleden dolayı jeneratörden vazgeçiyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  11. Murat1453

2.2 kw jeneratör almayı planlıyorum. Klima 9000 btu Jeneratör klimanın 2 katı kapasitede Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. Murat1453

Çok araştırdım , dediğiniz mantıklı ama çok maliyetli. Bunun yerine çanta jeneratör almaya karar verdim. Yolculukta jeneraör ile 220 watt ile klima çalışacak. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  13. Murat1453

Amacım, Erken kavuşma Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. Murat1453

Şunu anladım, alternatör ve akü ile 220 watt klima çalıştırılamaz. Yoldayken klimamı 2 kwa gücünde çanta jeneratör ile çalıştırayım. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  15. Murat1453

Merhabalar, Alkoven yaptırdığım firma aracı zamanında bitiremedi. En az 15 gün gecikeceğe benziyor. Sözleşmede tarih de belirttim. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri