Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: SuzukiGV 19 ddis 2008 ile 2009 farkları
2009 da kasa makyajlanmıs diyorsunuz ama ben bakıyorum bi pek fark göremedim siz diyince duydum ben fark olmadığını biliyorum ki zaten motor gücüydü donanım özellikleriydi vs aynı zaten yani 2008 ile 2009 arasında fark yok siz temiz km düşük bi arac...
dediğiniz gibi her acıdan ekonomik benm aracım 2008 model dusterın 2013 modelinin 2 katı vergi ödüyorum. grand vitara güzel arac donanım vs ama emekli oldum bunu satıp hem sıfır arac almıs olurum bununla kullanabildigmce giderim bunun yanında da biraz da artık ekonomik yönlerim olmuş olur
bugun bi arkadaşın 4x2 sini kullandım kalkışlarda atak ayrıca düşük devirlerde de iyi toparlıyor bence bu konuda vitardan daha iyi geldi bana ama kalkısta gaza yüklendiğimde önden kayma yapıyor bununda 4x4 auto modda olmycagnı düşünüyorum. iç görünüş ve donanım eksik kalıyor tabi ama benim için...
bu arada siz bu değerleri yol bilgisayarndan mı yoksa ne kadar mazot aldım kaç km gittim gibi kendinz mi hesaplıyorsunuz. genelde yol bilgisayarları tam sonuç vermiyor..
anladım dediğiniz gibi bazı yorumlara baktım yakıtla ilgili belli bir km den sonra yakıt düşüyormus hatta bazı kişiler baya düşük değerler vermiş öyle oluyorsa güzel gerçekten :)
anladım eger istanbulsa doğaldır fazla yakıt. ben mersinde bu değeri görüyorum ama 1 ay önce istanbuldaydım o zaman benim yakıtta 10- 11 civarına çıkmıstı.
yani benim düşüncem duster ın motoruda daha düşük agırlık bakımındanda daha hafif sanırım o yuzden duster alınca yakıtın düşük değerlerde...
benimkide 8.7 göstriyor. peki siz hangi modda kullanıyorsunuz. mesela grand vitarada 3 mod var hepsi 4 çeker ama sürekli kullanılan %47ye %53 çekiş oranı diğer 2 mod ise daha ağır dusterda 2 çekerde var sanırım siz bu 8.5 yakıt değerini hangi mod da alıyorsunuz.
suzuki grand vitara 1.9 ddsi aracım var şehir içinde sakin ,fazla devirli kullanmama kosullarında 8.6 civarında yakıyor bilmiyorum duster ın 4x4 110 bg leri nasıl şehir içinde yakıt konusunda fakat aracımın vergisi yüksek duster vergisi düşük hemde yakıtta daha az yakcagını düşündüğüm için...