muratcetin kullanıcısının son içeriği

1. muratcetin

Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor 300tdi aracım, rn380 şanzuman (1.41 oran), 285/75/16 bfgoodrich mt lastikler ile 10,3 lt yakıyor 100 km de :) Android telefon kullananlara tavsiye ederim Garmin Mechanic diye ücretsiz bir aplikasyon ile rahatlıkla ölçebiliyorsunuz yakılan yakıtı :)
  2. muratcetin

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri 19'unda ki ihale baya kalabalık olacak bildiğim kadarıyla. Ben de Aliağa da ki 4 defenderdan birini almaya gideceğim. hayırlısı artık bakalım kalacak mı ihale bizde :)
  3. muratcetin

Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var

Ynt: Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var aracı gösteren jant lastiktir. bu aracın tek eksiği bu :)
  4. muratcetin

Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110

Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110 bu deseni bende beğeniyorum istanbul'da bi araçta görmüştüm ama fiyat alabileceğim bir yer bulamamıştım. 2. fotoda performansı tam anlamıyla ortaya koymuş lastik :)
  5. muratcetin

Land Rover 2013 Buluşması

Ynt: Land Rover 2013 Buluşması Mekana ve Zamana göre katılım durumu belirtirim bende artık :) iz bırakalım takipte kalalım
  6. muratcetin

Lada Samara Sport Modifikasyonu

Ynt: Lada Samara Sport Modifikasyonu Gerçektende konu başlığını görünce derme çatma bişe yapılacak sanırım dedim ancak konuyu açınca şaheser yapılıyormuş dedim ve bende istemsiz olarak OHA dedim :o :D kolay gelsin elinize sağlık ve allah sabır versin :)
  7. muratcetin

Sert Debriyaj Defender-ya Yapıcam Ya Yakıcam...

Ynt: Sert Debriyaj Defender-ya Yapıcam Ya Yakıcam... Aynı durum bende de var. yaşımın genç olması nedeniyle şuan çok sorun değil kas yaptırıyor gibi ama ileride büyük problemlere yol açabilir bende de ;D Üst merkez i değiştirmekte çözüm değil dediğiniz gibi ;D
  8. muratcetin

Acil Yardım Edin Yoksa Defender Elden Gidecek :(

Ynt: Acil Yardım Edin Yoksa Defender Elden Gidecek :( ozaman hali hazırda bulunan 300 tdi ların fiyatları artacak demektir :o buda bizim işimize geliyor ;D ;D ;D ama genel olarak bakarsak üzüldüm.insanlar emek ve para harcıyorlar araçları için üst mercii deki insanlarda karşılığında...
  9. muratcetin

Defender Sahibiyim Artık :)

Ynt: Defender Sahibiyim Artık :) öncelikle hayırlı olsun :) kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Size daha iyi yardımcı olunabilmesi için bence şu konuları en azından yazsanız iyi olur :) ; araç dizelmi benzinlimi? dizelse 2,5 düz motormu var 300 tdi mı td5 mi yada benzinliyse 2,5 düz...
  10. muratcetin

300Tdi ile mutlu son :) Defender'ın Doğuşu :)

Ynt: 300tdi İle Mutlu Son :) Defender'ın Doğuşu :) iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)
  11. muratcetin

Ynt: 300Tdi ile mutlu son :) Defender'ın Doğuşu :) Herkese çok teşekkürler :) plaka konusunda çok kararsızdık ancak alt tarafta koyacak yer kalmadi.dediginiz gibi tampon altına tutup baktık ancak hoş bir görüntü olmadi. Üstte plakanin emsallerini de gördükten sonra boyle yapmaya karar verdik...
  12. muratcetin

Ynt: 300Tdi ile mutlu son :) Defender'ın Doğuşu :) :)
  13. muratcetin

Ynt: 300Tdi ile mutlu son :) Defender'ın Doğuşu :) ve bitmiş halinin fotoları :)
  14. muratcetin

Ynt: 300Tdi ile mutlu son :) Defender'ın Doğuşu :) ve bitmiş hali :)
  15. muratcetin

Ynt: 300Tdi ile mutlu son :) Defender'ın Doğuşu :) Araç bitti :) diğer fotoları yarına atacağım :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR